Matek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 honda już jest ok!!!!! To gratuluje ;) mam nadzieje ze wkrótce dostaniesz plastik a pożniej tylko jazdaaa Pozdrawiamp.s kiedy lecimy do Zakopanego w góry (ORLA PERĆ ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 no ja to kiedy jak najszybciej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 no ja to kiedy jak najszybciej no ja myśle ;) Kto jest chętny na wyjazd do Krotoszyny na zlocik(nie wiem czy dobijać się o wolne czy nie :mrgreen: ) który odbędzie się 20-22.08 szczeguły na stroniehttp://www.oldtimers.civ.pl/podobno dobra impreska ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 kto dzisiaj nie zmókł ten nie jeździłw każdym razie wróciliśmy do domu już wykąpani :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 kto dzisiaj nie zmókł ten nie jeździłw każdym razie wróciliśmy do domu już wykąpani :twisted: ... bo jezdzicie bezemnie ;) jak ja jestem na wycieczce to nie padanawet na grillu nie bardzo chcialo padac Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 kto dzisiaj nie zmókł ten nie jeździł Podobno pogoda w sierpniu ma być dużo lepsza niż w lipcu-oby tylko im sie sprawdził ;) ;) p.s lece do pracy ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ... bo jezdzicie bezemnie jak ja jestem na wycieczce to nie pada nawet na grillu nie bardzo chcialo padac A pamietasz Bielsko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 honda już jest ok!!!!! To gratuluje ;) mam nadzieje ze wkrótce dostaniesz plastik a pożniej tylko jazdaaa Pozdrawiamp.s kiedy lecimy do Zakopanego w góry (ORLA PERĆ ;) )a wiesz że to była wina regulacji miecika,na szczęście już się nie leje!!!!!ssanie już jest klakson ok!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 aha orla perć jak najbardziej tylko podaj przypuszczalny termin , żebym mógł sobie wziąć wolne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam ponownie, uzupełniłem galerię:http://www.drfugazi.eu.org/moto/gallery/ o fotki ze Słowacji z 31.07.2004r otrzymane od Pavka i Pavkowej.Wrzuciłem też zipa (5 MB)http://www.drfugazi.eu.org/moto/images/20040731.ZIP Oglądajcie i wspominajcie, albo żałujcie że nie byliście z nami :buttrock: BTW: Dokąd i kiedy jedziemy znów ? Na weekend prognozy nie są zbyt ciekawe :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Oglądajcie i wspominajcie' date=' albo żałujcie że nie byliście z nami :buttrock:[/quote'] No zdjecia faktycznie ciekawe. Przyjemna traska.My z Muzykiem bylismy w tym czasie na zamku w Wisniczu. Zwiedzilismy tez tamte okolice. Polecam. Blisko i ladnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 bry..BTW: Dokąd i kiedy jedziemy znów ? Na weekend prognozy nie są zbyt ciekawe to moze jakis wypadzik w niedziele? bo wracam w sobote do kraka i chetnie bym sie gdzies przejechal, ale moze nie na caly, tylko tak na pol dnia.Jakies plany, jacys chetni? Z prognoz to w gorach ma padac,ale mozna poleciec w innym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Siemanko Ja tez bym sie chetnie gdzies wybral w taka delikatna trase odpowiada niedziela wiec czekam na jakies propo. Pozdroweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retnom Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 troche sie ostatnio opuscilem z aktualizacja stronki z fotkami ale nadrabiam zaleglosci wrzucilem opisy gs'a 550 i mz 250/251 a wieczorkiem jeszcze wsadze reszte zdja tak z innej beczki nie wiecie kiedy jest zlot w niepolomicach bo podobno ma byc jakos w tym albo w przyszlym tygpdniu a to jest na tyle blisko ze az zal nie byc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 to moze jakis wypadzik w niedziele? bo wracam w sobote do kraka i chetnie bym sie gdzies przejechal' date=' ale moze nie na caly, tylko tak na pol dnia.Jakies plany, jacys chetni? Z prognoz to w gorach ma padac,ale mozna poleciec w innym kierunku.[/quote']Dziś (tj. w sobote) nie wyszło, bo pada tu i tam, więc jutro (tj. w niedzielę) się bierzemy polatać trochę po Śląsku. Może dołączysz ? Szkoda, że Fellipe nie da rady :buttrock: ale może jeszcze ktoś ma czas i chęci (Muzyk, Matek, Pavka, Xtrvfr, co z Wami ?), to zapraszamy.Wszelkie ustalenia w tym wątku:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=17064 Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi