Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

o kurde szkoda naprawde pech a co do jazdy na kole to coraz lepiej mi idzie jeszcze raz taki wypad i bende niezle smigal. A i policja nas goniła na autostradzie ale co tam wyczailismy wczesniej ze jada na pas to blachy podgielismy i poszliiii :buttrock: musze zmienic moto na cos mocniejszego :lol:

Witam czy to nie z Tabą czasem nie byłem w łodzi  :buttrock:

tak ze mną :D

Widzę że chłopaki ostro dają po Kraku. Ja dzisiaj składam swojego, miałem do roboty lagi(simeringi i zaworki). Teraz będzie całkiem inna jazda, bez shimy :D, wszystkie winkle moje:).

Mam neta tylko w pracy więc jak będzie jakieś spotkanko w weekend to dajcie znać sms.

Pozdrawiam

jak będzie jakieś spotkanko w weekend

Ponawiam temat:

Propozycja traski na najbliższą sobotę (tj. 10.07):

Oświęcim

Brzezinka

Międzybrodzie Bialskie

Żar

Międzybrodzie Żywieckie

1. Szczyrk (wersja krótsza)

Wisła

Ustroń

Cieszyn

2. Węgierska Górka (wersja dłuższa)

Istebna

Wisła

Ustroń

Cieszyn

A potem powrót. :D

Jestem raczej za krótszą trasą - i tak jej nie zrobimy w całości :buttrock:

A o ktorej mialbybyc wyjazd??

Moze jakos zalatwilbym Sobie wolne w pracy,znaczy sie z samego rana odpada,np po12 juz by moze sie udalo.

A tak wogule to w sobote podobno ma padac,niedziela zas ma byc upalna

Pozdroo

A o ktorej mialbybyc wyjazd??

Moze jakos zalatwilbym Sobie wolne w pracy,znaczy sie z samego rana odpada,np po12 juz by moze sie udalo.

A tak wogule to w sobote podobno ma padac,niedziela zas ma byc upalna

Pozdroo

Widzę, że szykujecie wycieczki na weekend. Z chęcia się przejadę, ale niestety sobota raczej odpada. Muszę być na 16.00 w myślenicach, nieodwołalnie niestety.

Z drugiej strony niedzielę mam wolną, więc może wtedy się gdzieś umówimy.

No i drugi problem, jadę do domu do sułkowic w czwartek i nie jestem wstanie ustalić szczegółów do końca, niestety brak sieci. Ale jak nm jestem otwarty na propozycję na niedzielę, lub sobota do 16 godz.

Może się uda mi jeszcze wpaść do jakiejś kafejki internetowej i tam sprawdzę jakie są plany na forum, albo jeżeli będziecie mieli plany i ochotę dać znać to podaję mój numer telefonu: 503076449

brzmi cool ja chetnie o ile wyrobie :/ niestety ostatnio tylko takich odpowiedzi udzielam :buttrock: ale takie czasy nastaly, szkoda ze ostatnio nie moglem sie z wami wybrac, ale mialem dosc innych wrazen (jedynie dzieki mojemu plecaczkowi zeby nikt nie mial watpliwosci :D )

pogadamy, zobaczymy, mysle ze mozna by alternatywny wyjazd z krakowa ustalic, zeby wspolnie do oswiecimia dotrzec

pozdro600

Ale jak nm jestem otwarty na propozycję na niedzielę, lub sobota do 16 godz

Witam

W czym problem, w takim razie możemy skrócić trasę.

Spotykamy się o 12 robimy Brzezinkę, Oswięcim i jedziemy na Żar. Potem wracamy do Międzybrodzia Bialskiego na lody a następnie przez Przegibek przejedziemy do Bielska, a potem powrót.

Ja raczej nie dołącze do was,myślałem o spotkanku w Kraku na jakiś soczek :D. Zbieram teraz kasę na wyjazd na Słowację, wybieram się moto. Będe tam w Slanckiej Osadzie pracował jako wychowawca na obozie dla młodzieży czyt.dziewczyn w wieku 16-19 lat :D)))))))))))))))))))))))). Więc jak ktoś będzie miał ochotę wpaść to zapraszam.

Moto wczoraj złożyłem. Skończyłem o 23 i na koniec musiałem się przejechać ale byłem bez kasku :buttrock: . Fajnie się jechało do momentu spotkania policji i musialem trochę dać pieca. Ale po zrobieniu lag moto prowadzi się idealnie.

Pozdrawiam

A co do soczku, to dziś idę z żoną "potańczyć" chyba do Carpe II, ale to się jeszcze okaże.

Tak w czwartek,przed koncem tygodnia roboczego? :?:

No ladnie :buttrock:

ps. a ja ide dzis do Piasta, nie tanczyc, ale obalic pare "soczkow" :mrgreen:

Co do wypadu proponowanego przez Muzyka to bardzo chetnie tylko zeby pogoda dopisala w deszczu nie chce mi sie jezdzic zwlaszcza ze z tylu oponka lysiutka :buttrock: Dajcie znac skad bysmy sie wybierali z kraka bo do oswiecimia samemu - buuuu.... A zreszta to musialbym szukac dworca

pozdrawiam