Polo Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 na słowację nie trzeba paszportów. tylko czy trzeba zieloną kartę? bo tego nie wiem nie trzeba wystarczy polskie OCnie trzeba tez koron , pewnie mozna bedzie zaplacic w zl za jedzenie proponuje taka koleność :- - kościółek w Dębnie- Niedzica Zamek ,Zapora- Czerwony klasztor , obiadek- Czorsztyn zamek- Grywałd kościółek- Krościenko - pyszne lody :D- a ile z tego zrobimy to zalezy od nas i od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 spoko jak dlamnie bomba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 byłem dziś pod M1, tam jest stacja Neste, ale mają zajebiście tanie paliwo 98 ~3,8095 ~3,50ON ~2,80 ceny mniejwiecej, można taniej potankować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Dzięki wszystkim, wycieczka była suuuuuuuuuuper :D co powiecie na mały fotoreportaż :Dczęść pierwsza : drewniany kościółek w Dębnie i Niedzica ze strrrrrasznym duchem. Niektórzy tak się wystraszyli, że nie umieli trafić na parking... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 część druga po Słowackiej stronie - dla tych, którzy nie zapomnieli wziąć dokumentów- zwiedzanie Czerwonego Klasztoru, mandacik od zagranicznej policji, i długo wyczekiwany obiadek A w drodze powrotnej Czorsztyn, zapodziany kask :oops: , zaginiony Irek... a jutro kto chce i może - spotykamy się tam-gdzieś-przy-Błoniach (osada 2000?) ok. 19-20do zobaczenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 ranypo prostu zdzera mnie od srodka, ze nie bylem z wamimoto odstawione do serwisu. ma byc na wtorek (jesli nie bedzie problemow).zazdroszcze wam wycieczki :D ciesze sie ze pogoda wam dopisala.nastepnym razem jade z wami. :evil: pavkowie: widzialem was dzis kolo zakrzowka, w okolicy godz 18-18:30. pewnie wlasnie wracaliscie. przed wami ktos na niebieskiej MZ. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 nastepnym razem jade z wami. :Dw końcu to był Twój pomysł, ten prazony syra ekipa myślenicka pewnie jeszcze baluje na Zarabiu... jutro ciąg dalszy poszukiwań odpowiedniej knajpki ps. tak to my byliśmy, z Polo :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 w końcu to był Twój pomysł, ten prazony syr [...]jutro ciąg dalszy poszukiwań odpowiedniej knajpki ps. tak to my byliśmy, z Polono wlasnie - moj pomysl, a wykonanie nie moje :Dmoto nie mam,ale moglby podjechac autkiem,jesli bedziecie gdzies siedziec. tak myslalem ze to Polo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja równierz szczęśliwie dojechałem do domu :D wrażenia jak najbardziej pozytywne pomimo wszystkich "atrakcji" :mrgreen:a Irek w końcu sie znalazł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam,wycieczka była pierwsza klasa :D ale z tym obiadem to było przegięcie :evil: (30min czekania) aż mi się odniechciało jeść :mrgreen: Powrót z Czorsztyn-to była dopiero jazda :D a ekipa myślenicka pewnie jeszcze baluje na Zarabiu... oj,balowała właśnie wróciłem do domku (o własnych siłach :mrgreen: )Pozdrawiamp.s ide spać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja sie przyłaczam do pozytywnej oceny wyjazdu było zarabiscie mam nadzieje ze sie nie złościecie ze czasami znikałem z pola widzenia ale wiecie jak jest :D to co planujemy nastepny wyjazd :lol:Ps.zdjecia pierwsza klasa cobysmy Asiu zrobili bez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam Proponuję za 2 tygodnie w niedzielę (tj. 18.07) wyjazd do Zakopanego.Kto jest chętny? W planie spotkanie z zaprzyjaźnionymi dzieciakami, bedącymi na kolonii.Poza tym proponuję taką prostą traskę - Gęsia Szyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Propozycja traski na najbliższą sobotę (tj. 10.07):OświęcimBrzezinka Międzybrodzie BialskieŻar Międzybrodzie Żywieckie1. Szczyrk (wersja krótsza) Wisła Ustroń Cieszyn 2. Węgierska Górka (wersja dłuższa) Istebna Wisła Ustroń Cieszyn A potem powrót. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Proponuję za 2 tygodnie w niedzielę (tj. 18.07) wyjazd do Zakopanego. Kto jest chętny? no to ja (my) na 90%. jesli pogoda dopisze i moto bedzie na chodzie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 a jutro kto chce i może - spotykamy się tam-gdzieś-przy-Błoniach (osada 2000?) ok. 19-20 do zobaczenia Jak pogoda będzie w miare,to wpadne z dragmenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi