xtrvfr Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 co do godziny to zalezy bo jak pavka jedzie to ja proponuje 8 zebysmy spokojnie wrucili na 18 taka jest moja propozycja ja jestem elastyczny taz ze jak ustalicie tak bendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 ja wstanę, a jak się postaram :twisted: to pavka też :D , zbiórka 8 czy 9 - dobry pomysłxtrvfr - widzę że się rozpisałeś i nawet atavarek (czy tam avatarek) zrobiłeś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 ja tez jestem za wyjazdem rano o 8 , Pavka mozemy sie urwac wczesniej i wracac razem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 he no jakos tak wyszlo niewiem jak brygada z myslenic ja proponuje zbiurke o 8 rano na BP (naprzeciwko Zakopianki) a w myslenicach bysmy byli gdzies o 8:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Polo - to super :twisted: zadzwonimy jutro do Matka i się dokładnie namówimyno to ósma na BP. oby pogoda dopisała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 to ja czekam 8,45 na tym samym parkingu co w sobotę!!!do zobaczyska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 oki przyjąłem i przekażę do Jeszui. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 to ja czekam 8,45 na tym samym parkingu co w sobotę!!! Czyli na parkingu dla busów w Myślenicach(na przeciwko Alberta).Mam nadzieje że tym razem będziemy przed czasem(8:45).p.s dragon ustaw sobie budzik-żebym nie musiał na ciebie czekać :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 :lol: Matek !!!przyjedż po mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 OKI ja potwierdzam swoje przybycie o 8 na BP na Zakopianskiej rozmawialem juz z zona na ten temat i mam wolne MOGE JECHAC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 no to ja też jade, 8:00 na BP zakopiankaChodzi o tą stacje BP przy pętli tramwajowej w borku fałęckim czy jakąś inną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 ha, właśnie się miałam o Ciebie pytać - czy brać płytkę. Tak , to tam.aparat się już ładuje :Dktoś wymyślił trasę czy jedziemy w nieznane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 ni ja traske jakas wymyslilem najpierw Nowy Wisnicz (zamek) potem kamienie Brodzinskiego potem mozna podrodze zapore w Roznowie pozdrowic i ruszamy w kierunku pienin a tam zamek w czrsztynie Tomek cos o kościółku wspominal no Trzy Korony mozna zaliczyc no i bendziemy wymyslac cos po drodze nudzic sie nie bendziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 3 Korony ? czy chodzi tutaj o jakies slowackie Piwo? bo jesli masz na mysli szczyt to tam jest 3/4 - 1 h ostrej trasy pod góre butami a w stroju motocyklisty to pewnie dluzej , bo motocyklem to sobie nie wyobrazam wjazdu ...... jak juz bedziemy w czorsztynie to zal nie pojechac na Slowacka strone do czerwonego klasztoruno i przerwa obiadowa na slowacji bedzie tansza i zasmazany ser z hranulkami to jest to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 no spoko to uderzamy na słowacje ja biore paszport na wszelki wypadak jakby chcieli przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi