emzet Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 forum działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 forum działa Smile Wlasnie zauwazylem. Sprawdzam sobie a tu weszlo! W koncu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cebul Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 jeśli gdzieś wyruszacie daj znać , jestem z Zawiercia .można razem pojeżdzic , zbiorę też fajną ekipkę . 606 780 699 moj fon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 jeśli gdzieś wyruszacie daj znać , jestem z Zawiercia .można razem pojeżdzic , zbiorę też fajną ekipkę . 606 780 699 moj fon szukaj info na www.grupa-poludnie.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Cześć Próbuję się podłączyć ale najwidoczniej znowucoś szwankuje na FP: phpBB by Przemo : Critical Error Could not connect to the database.Host 'najbor.com.pl' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' Kiedy forum wróci? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 nie moge się dostać do narzedzi bazy danych żeby zrobić flush.dałem już znać adminowi więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Swoja droga ciekawe czemu akurat "najbor.com.pl". To jest strona jakiegos artysty, malarza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Aaa... bo to nihiliści zhakerowali....Oni zawsze tak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Malarze - hakerzy atakuja! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Swoja droga ciekawe czemu akurat "najbor.com.pl". To jest strona jakiegos artysty' date=' malarza [/quote'] nie chce sie wgłębiać w szczegóły, ale poprostu to jest serwer na którym ejst sporo rzeczy, a baza danych jest zarejestrowana na tą domene najbor.com.pl :) najgorsze że admin nie odpowiada :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Cześć No właśnie wszyscy na urlopie to administrator pewnie też. Z innej beczki zrobiłem odkrycie, tzn. odkrycie to było dla mnie tylko.Pojechałem dookoła Orawy, sto dwadzieścia parę km od nas i takie pięknemiejsce. Mnóstwo zresztą naszych a pogoda była taka, że miałem tam ochotę zostać. Widoki rewelacyjne, lasy i woda.Prawie trzy razy bliżej niż nad Solinę, w zasięgu Ery.Jadę tam znowu i przy ładnej pogodzie posiedzę cały dzień nad wodą. A swoją drogą tydzień temu z Osady zrobiłem ok. 180kma tu wychodzi ok. 250km. Ciekawe zestawienie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Cześć No właśnie wszyscy na urlopie to administrator pewnie też. Z innej beczki zrobiłem odkrycie, tzn. odkrycie to było dla mnie tylko.Pojechałem dookoła Orawy, sto dwadzieścia parę km od nas i takie pięknemiejsce. Mnóstwo zresztą naszych a pogoda była taka, że miałem tam ochotę zostać. Widoki rewelacyjne, lasy i woda.Prawie trzy razy bliżej niż nad Solinę, w zasięgu Ery.Jadę tam znowu i przy ładnej pogodzie posiedzę cały dzień nad wodą. A swoją drogą tydzień temu z Osady zrobiłem ok. 180kma tu wychodzi ok. 250km. Ciekawe zestawienie. Jacek spędziłem tam już kilka miesięcy, pracowałem w Slanickiej Osadzie jako wychowawca na obozie młodzieżowym. Objeżdziłem bzykiem całą okolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 POGRZEB KROOLIKA Wszystkie osoby ktore wybierają się na jutrzejszym (tj. 06.08.2005) pogrzeb Kroolika proszę o "spotkanie się" o godz. 8.00 na parkingu przy Cmentarzu "na Pasterniku" w Krakowie. _______________________Osoby które pojadą proszę o wpisywanie się w tym temacie. Mnie niestety nie będzie - łączę się z Wami duchowo.Moja Żona wraz z Nizinem przywiozą wieniec oraz wiązankę od Forum Motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 hej południowcy. wygląda na toże trzeba się przenieść z serwera, bo ma ostatnio za dużo przerw. szukałem ofert, ale jak wiadomo to koszty. trzeba jakiś professionalny serwer, a nie jakieś tam restsellery które padają co chwila. myśle że oferty www.hosting.onet.pl czy www.home.pl będą odpowiednie. tylko czy uda się zebrać kase żeby opłacić roczny abonament (koło 700zł czyli przykładowo 70osób po 10zł)nie wiem jak się zapatrujecie na taką oferte, napiszcie co myslicie (może być na gg/pw - byle nie na maila bo mi nie działa (j*b*ne konto restsellerskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Popieram, temat zreszta juz walcowalismy.Kazdy kto uwaza, ze forum jest niezbedne z pewnoscia dobrowolnie ta dyszke czy tam 15 na rok da. Dupy nie ma, a pińć litrów paliwa mozna odżałować ;) .Forum dobra rzecz! :-) Ogranizacyjnie jest to takze proste do zrealizowania (dla migających sie :evil: ) Nerka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi