PAWLOO Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Czy znalezliscie wczoraj ul. Na Barciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 moze ma ktos ochote pojezdzic jutro, ja mam caly dzien wolny wiec godziny mi obojetne, jak ktos chetny to pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Czy znalezliscie wczoraj ul. Na Barciach ? tak znalezlismy, ale szczerze mowiac nic ciekawego. bylo pare osob na motorkach, ale wypilismy tylko po Coli i pojechalismy moze ma ktos ochote pojezdzic jutro, ja mam caly dzien wolny wiec godziny mi obojetne, jak ktos chetny to pisac... ja bym byl chetny tak po 18:00w razie czego wal na GG. PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Tydzień wolny, pod pretekstem rodzinnej wizyty zaliczyliśmy wycieczkę do Radomia (wt-śr) przez Miechów-Jędrzejów -Chęciny -Wąchock -Ostrów -Żarnów (fajna traska można by się wybrać grupką), w drodze powrotnej już nie mogłam usiedzieć na tylnej cegle. :lol: Udało nam się za bardzo nie zmoknąć. wklejam zdjęcia. Co robicie jutro? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Co robicie jutro? :D Jutro robimy ognisko - Zapraszam Wszystkich. Jeżeli ktoś potrzebuje imienne zaproszenie - to niech do mnie pisze (problemem może być podpis rodziców). Korzkiew - załużmy godzina 16. Jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest, to zapraszam do mnie do domu (pojedziemy grupą) Białoprądnicka 32/15. Jeżeli by nie było pogody to bedziemy się zastanawiać co robić (jak znam życie - młyn :mrgreen: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Bardzo chętnie :Dkto ma ochotę i czas na małą przejażdżkę "przed"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Witam,niewiem jak w Krakowie ale w Myślenicach się zaniosł i będzie niebawem padało(oby nie).Korzkiew - załużmy godzina 16. -Muzyk a gdzie to jest? Chętnie bym się przyłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Hello Czy Krakuff gdzies sie dzisiaj buja na moturach? Pozdro,Pafnucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 [Jutro robimy ognisko - Zapraszam Wszystkich. Jeżeli ktoś potrzebuje imienne zaproszenie - to niech do mnie pisze (problemem może być podpis rodziców). Korzkiew - załużmy godzina 16. Jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest, to zapraszam do mnie do domu (pojedziemy grupą) Białoprądnicka 32/15. Jeżeli by nie było pogody to bedziemy się zastanawiać co robić (jak znam życie - młyn :mrgreen: ).Chetnie skorzystal by z zaproszenia i wpadl do Ciebie miedzy 14,30 a 15.Musze jutro odwiedzic kontrachenta, który mieszka na Azorach okolo 14 i wlosciwie nie oplaca mi sie wracac do domu na Prokocim. Bede na moto o ile nie bedzie lało-na razie zanislo i kropi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 ja tez bede 16 mam juz wolne niestety nie mam z kim zostawic coorki ,a poniewaz nie jestesmy w Indiach i nie bedziemy w trójke jezdzic na 1 motoa przyczepki tez jeszcze nie mam ( chociaz jak ktos ma do sprzedania wózek boczny do MZ to kupie )to przyjedizemy pierdzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Dziś mam najazd rodzinki więc ognisko czy inna impreza dla mnie odpada Poza tym i tak padł mi motocykl :buttrock: :D :D Najwyższy czas na bardziej niezawodny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 a my najazd mamy dopiero jutro...może by zrobić zbiórkę w miejscu gdzie łatwo trafić (np. na Piastowskiej przy Błoniach, 15:15/30?) i stamtąd wyruszyć na poszukiwanie Muzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 może by zrobić zbiórkę w miejscu gdzie łatwo trafić (np. na Piastowskiej przy Błoniach, 15:15/30?) i stamtąd wyruszyć na poszukiwanie Muzyka?Ok mi pasuje,ale moze koło 15.00-z Muzykiem się umówiłem na 15.15 pod jego domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 dobra, to 15.oo. Pavka wymyślił że wygodniej będzie stanąć koło Żaczka, (za Muzeum Narodowym, północna strona Błoni) pod głównym wejściem. do zobaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 heh :cry: ognisko+motorek fajna sprawa, ale ja niestety w Poznaniu w ten weekend (i to katamaranem) wiec mnie ominie. Napiszcie jak bylo i fotki oczywiscie tez mile widziane. Milej zabawy (mam nadzieje ze pogoda wam dopisze)PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi