Tygrys111 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 undefined agnes535undefined ciesze sie ze wszsytkie niedomowienia sobie wyjasnilismypozdrawiam nerwusow,i nie nerwusow, przekornych i tych mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A raczej powinni byc - a nie wszyscy jeszcze wyrośli z krótkich spodenek. Ludzie nie spinajcie sie tak bardzo bo tak naprawde nie ma o co.Za niedługo bedzie sie ktoś pytał Stargo Sierżanta czy ma coś do ludzi którzy lubią krótkie spodenki ;-) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A co do postrzegania motocykli przez społeczeństwo - wcale się nie dziwię. Ludzie do nich jeszcze nie przywykli, bo są nadal luksusem i czymś raczej wyjątkowym. Zwracają na siebie uwagę i budzą przez to niepokój. Zwłaszcza, jeśli poruszają się slalomem (nawet bezpiecznym) pomiędzy samochodami, i pracują znacznie od nich głośniej. Zdaje mi się, że najbardziej denerwują ludzi za głośne wydechy - niech każdy posłucha swojego! Ja wiem, że mam za głośny (oczywiście w normie, ale głośniejszy niż samochód), ale nie każdy ma kasę na wymianę, a poza tym jazda bezgłośnym motocyklem, byłaby samobójstwem. Trzeba się liczyć z tymi faktami, a nie użalać. Próbować zrozumieć, a nie tylko oczekiwać zrozumienia, bo to bez sensu! A teksty o dawcach, wielu ludziom wydają się po prostu dowcipne. No cóż...dokladnie sie zgadzam z powyszsza wypowiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nic nie mam do krótkich spodenek , jak jest ciepło to, sam je noszę .Wszystkim ludziom wolno wszystko , byle z jakimś umiarem. I o granice tego umiaru tutaj chodzi.Looooozik , bo szybciej się zestarzejecie ode mnie . :buttrock: :crossy: :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi