Blinek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Siemka!!! Mam takie pytanie. stoi u mnie w piwnicy simson s51, byl on kiedys zarejestrowany, ale juz od dawna nie jest. I moje pytanie jest- czy jak bym chcial go sprzedac lub zamienic, to czy lepiej go zarejestrowac???? A no i jak rejestrowac to trzeba miec przeglad. Ile tak mniej wiecej by to wyniosło, taki przeglad i zarejestrowanie??? Pomożcie!! Pliss Z gory dzieki za pomoc! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A ktos go wyrejestrował czy masz na niego dowod tylko ze stary...? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 widać ze nowy na forum :D) drugi taki sam temacik... A wogole to odpowiedz na pytanie przedmowcy mego to pomozemy ci kolego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Tak!! Zostal wyrejestrowany. POMOZCIE!!!! :D Wcale nie jestem tu nowy!!!! :D Juz troche czasu tu jestem, ale nie interesuje sie przpisami itd., itd. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) to chyba nie oplacalne to jest :D a na stale wyrejstrowany?? w jakim jest stanie ?? jak na chodzie t osprzedaj za 600zł niech ktos inny sie martwi :D a dozbieraj jeszcze z 800zł i wyrwiesz cos z papierem (simka) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez szad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi