krzychu90 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam, czy ma ktoś może schemat do wydrukowania takich uszczelek, bo niestety w sklepie nie było uszczelek i kupiłem gambit. Jak nie to będę musiał wszystko odrysowywać :D Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Żeby schemat ktoś miał to bardzo wątpie. A uszczelki muszą być w sklepie może nie akurat w tym co byłeś ale w innym. np. na www.skuterdebica.hg.pl POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Siema! Wątpie żeby ktoś miał do wydrukowania... Weż sobie pokrywy posmaruj tuszem albo innym badziewiem, a potem przyłóż do gambitu i już! Kiedyś już ktoś dyskutował na forum na ten temat.Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Żeby schemat ktoś miał to bardzo wątpie. A uszczelki muszą być w sklepie może nie akurat w tym co byłeś ale w innym. np. na www.skuterdebica.hg.pl POZDROKupowałem części na www.AG-MOT.prv.pl OK dzięki, dobry pomysł z tym tuszem :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W "skuterze" mają do Jawy 250 uszczelki cylindra i pokrywy sprzęgła. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) W "skuterze" mają do Jawy 250 uszczelki cylindra i pokrywy sprzęgła. :icon_biggrin: Może i mają aletu chodzi o uszczelki do JAWY 175 a nie do Jawy 250. A co mają na stronie to nie wszystko najlepjej zadzwonić. napszykład do Jawy TS350 na stronie niema a wiem, że można dostać. POZDRO Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi