motorbiker Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 no i takie odpowidzi mi pasują:D ja nie chciałem zakładać kufra a właśnie planuje wałek.....tak tylko chciałem zasięgnąć waszego zdania.....bo różne gusta są przecież dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Do choppera pasuje jak Lepper do stanowiska v-ce premiera.Do cruisera (jak XVS Drag Star) uważam, że może być OK.Wszystko kwestią dopasowania wysokości montażu, kształtu kufra i użytych materiałów.W Dragusi miałem kufer na bagażniku za s.barem i nie raziło a wręcz się podobało. Zresztą dzięki temu wg mnie i tylne oparcie dla plecaczka (lub potomka) lepiej się kadrowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jonny"Do cruisera (jak XVS Drag Star) uważam, że może być OK" Może w tej jednej kwestii należę do bezwzględnych purytan , bo nawet z tym zdaniem się nie zgadzam, aby plastyki pasowały, to moim zdaniem musi być cały kpl.(począwszy od owiewki) i tylko wtedy wyglada to dobrze(Yamaha Royal Star Venture, HD Elektra) , co w zasadzie oznacza ,ze we własnym zakresie jest to gra niewarta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kuferek w Virce, no jakos tak troszke dziwnie, ale samotorki / choperki/ gdzie kufry plastikowe pasuja, ale jak juz inni zauwazyli to tez sprawa gustu i............potrzeby PozdrawiamMaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 wyglada marnie. nie pasuje do lini i stylu motocykla.ale jesli ktos sie chce wybrac w dalsza podroz, potrzebuje miejsca i montuje takie cos na te podroz, a po miescie lansuje sie bez, to wcele nie uwazam tego za zly pomysl. dla odrobiny komfortu w podrozy ludzie potrafia zakladac worki na na smieci zeby ich deszcz nie zalal, wiec taki kuferek to nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jestem przeciw. Nie wygląda ... Mała Viróweczka i kubeł na śmieci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Do skutera to i owszem, ale tutaj jakoś tak bardzo po oczach daje.Zresztą wolnoć Tomku w swoim domku , jeśli tobie pasuje to czemu nie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 wyglada jak ... no do du... dla mnie nie ten rodzaj moto do kufrow.... sakwy owszem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie pasuje, ALE...- ja mam kufry boczne - stylizowane na sakwy (Suzuki)- widziałem w salonie u Mielocha (Poznań) kufer na bagażnik obciągnięty skurą - bajerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 http://img142.imageshack.us/img142/8563/co...300retro3tx.jpg --- w takim wydaniu kufry jak najbardziej mi pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jonny"Do cruisera (jak XVS Drag Star) uważam, że może być OK" Może w tej jednej kwestii należę do bezwzględnych purytan , bo nawet z tym zdaniem się nie zgadzam, aby plastyki pasowały, to moim zdaniem musi być cały kpl.(począwszy od owiewki) i tylko wtedy wyglada to dobrze(Yamaha Royal Star Venture, HD Elektra) , co w zasadzie oznacza ,ze we własnym zakresie jest to gra niewarta świeczki. Sorry, zapomniałem dodać że kufer stanowił komplet z sakwami i też był ze skóry :buttrock: Co do reszty w pełni sie zgadzam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 http://img20.imageshack.us/my.php?image=draggivi2gp.jpg -- wedlug mnie nie jest zle, szczytem elegancji moze to nie jest, ale za to wiekszy komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzber Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ..... no nieeee, kufer jest z całkiem innej bajki niż coperek, Kto chce mieć praktycznie i dobrze pozamykane i plastikowo niech kupi kredens.Armatura to pewien styl, pewne wyczucie.Jeśli idzie o mnie to nie, nie ....... i jeszcze raz nie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Preedom właśnie takie kufry tylko czarne mam przy virażce i bardzo dobrze sie komponuja z reszta motocykla ale to oczywiscie rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje :) Grzber widzialem wieeeele ciezkich maszyn z kuframi począwszy od VL a skonczywszy na HD i zapewniam Cie miały styl ,smak i wyczucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Romualdo pisze o kufrze obciągnietym skórą. Interesuje mnie komplet takich wynalazków, również boczne.Może ktoś zna firmę, która ma to w swojej ofercie. Napiszcie.Pozdrawiam Maro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi