Skocz do zawartości

kufer a chopper....pasuje??

motorbiker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Do choppera pasuje jak Lepper do stanowiska v-ce premiera.

Do cruisera (jak XVS Drag Star) uważam, że może być OK.

Wszystko kwestią dopasowania wysokości montażu, kształtu kufra i użytych materiałów.

W Dragusi miałem kufer na bagażniku za s.barem i nie raziło a wręcz się podobało. Zresztą dzięki temu wg mnie i tylne oparcie dla plecaczka (lub potomka) lepiej się kadrowało.

Jonny"Do cruisera (jak XVS Drag Star) uważam, że może być OK"

Może w tej jednej kwestii należę do bezwzględnych purytan , bo nawet z tym zdaniem się nie zgadzam, aby plastyki pasowały, to moim zdaniem musi być cały kpl.(począwszy od owiewki) i tylko wtedy wyglada to dobrze(Yamaha Royal Star Venture, HD Elektra) , co w zasadzie oznacza ,ze we własnym zakresie jest to gra niewarta świeczki.

wyglada marnie. nie pasuje do lini i stylu motocykla.

ale jesli ktos sie chce wybrac w dalsza podroz, potrzebuje miejsca i montuje takie cos na te podroz, a po miescie lansuje sie bez, to wcele nie uwazam tego za zly pomysl. dla odrobiny komfortu w podrozy ludzie potrafia zakladac worki na na smieci zeby ich deszcz nie zalal, wiec taki kuferek to nic strasznego.

Doktor napisał:

Jonny"Do cruisera (jak XVS Drag Star) uważam, że może być OK"

Może w tej jednej kwestii należę do bezwzględnych purytan , bo nawet z tym zdaniem się nie zgadzam, aby plastyki pasowały, to moim zdaniem musi być cały kpl.(począwszy od owiewki) i tylko wtedy wyglada to dobrze(Yamaha Royal Star Venture, HD Elektra) , co w zasadzie oznacza ,ze we własnym zakresie jest to gra niewarta świeczki.

Sorry, zapomniałem dodać że kufer stanowił komplet z sakwami i też był ze skóry :buttrock:

Co do reszty w pełni sie zgadzam :crossy:

..... no nieeee, kufer jest z całkiem innej bajki niż coperek, Kto chce mieć praktycznie i dobrze pozamykane i plastikowo niech kupi kredens.

Armatura to pewien styl, pewne wyczucie.

Jeśli idzie o mnie to nie, nie ....... i jeszcze raz nie. :)

Preedom właśnie takie kufry tylko czarne mam przy virażce i bardzo dobrze sie komponuja z reszta motocykla ale to oczywiscie rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje :) Grzber widzialem wieeeele ciezkich maszyn z kuframi począwszy od VL a skonczywszy na HD i zapewniam Cie miały styl ,smak i wyczucie .