rad3k Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dla mnie to przerost formy nad treścią.Najczęściej jazda motocyklem to sposób spędzenia wolnego czasu,zapomnienia o wszystkich problemach, telefonach i innych duperelach więc IMO nie sensu montowania telefonu w moto. To tak jakby na rajd WRC wysłać samochód ze skórą klimatronikeim nawigacją lodówka i innymi bajerami żeby kierowcy się miło i wygodnie jechało.Co kto lubi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A jeżeli ktos jeżdzi crossem. To wyobrażacie sobie tą jazde? Telefon na sznurku powinien się trzymać w skórznym etui:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Matko co za banda pesymistów!!!! :D A ja wszystkim udowodnię ze będzie trzymało :D rad3k wiesz czasem motocykl służy nie tylko jako odskocznia od codzienności ale tez jako codzienny pojazd wiec zegarek sie przydaje :icon_exclaim: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Po co ci tel na moto!!! Trzbe oderwać się od problemów i jechaaaaaaaaaać!!!! a nie czytać smsy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Matko co za banda pesymistów!!!! :icon_exclaim: A ja wszystkim udowodnię ze będzie trzymało :icon_mrgreen: rad3k wiesz czasem motocykl służy nie tylko jako odskocznia od codzienności ale tez jako codzienny pojazd wiec zegarek sie przydaje :notworthy: pozdr. Ale obiecaj, ze jak wypadnie to tez napiszesz :D P.S. Oby nie, ale watpie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi