Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam,Ostatnio przeglądając oferte 50-ek natknąłem sie na ogromną ilość Japońskich "motocykli"... czy właściciele mogliby podać swoje opinie o tych egzemplarzach + link do strony sklepu w którym nabyli sprzęt... Pozdrawiam... :) :banghead: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Interesuja Cie sprzety nowe czy uzywane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie kupuj ns1 bo to i tamto... sprecyzuj to, co masz na mysli:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja właśnie kupuje sobie ns1 bo to i tamto...:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hubert... ja jestem posiadaczem hondy NS1...moto spisuje sie pieknie, ale do czasu jakiejkolwiek wymiany. odrazu ci powiem, ze klocki hamulcowe sa od hondy Rebel/yamahy tzr, tlok mbxa, ale z szerszym sworzniem(13mm) i tlok jest tylko n a3 szlify(mbx jakies 7) i w ogole kupic cos do niego... zycze ci szczescia... kupic do niego cos to masakra. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Magneto Z częściami nie bede miał problemu bo mam możliwość sprowadzania z niemiec :):):banghead: kolega ma już drugą ns1 i naprawde podoba mi sie ten motocykl może nie do końca wygląd (brak wypełnień owiewek itp) ale możliwości sa duuuuuże ps.Jaką masz wersje 5 czy 6 biegów????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Może mało sprecyzowałem wypowiedź ale to nie powód żeby wszystkie odpowiedzi to były OT!! Ludzie jak chcecie o tym modelu pogadać to na GAdu-Gadu albo jakoś inaczej a ja prosze o linki i proste wyjaśnienia czy się opłaca czy nie :) :banghead: :icon_razz: :crossy: :( :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie kupuj japońskich 50cmm3!!!! kupuj 80cm3!!! :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 :biggrin: :buttrock: :buttrock: No niby masz racje :biggrin: ale czy możecie coś jasno i mocno polecić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Hubert... ja mam 6 biegowa z 2000roku, sciagana wlasnie z niemiec...jesli bedziesz mial mozliwosc sprowadzenia dla mnie kilku rzeczy(uchwyt dla pasazera, LINKI)niskim koszten to sie odezwij na pw...D: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Rybo do 3000zł możesz kupić jakąś 80 zarej na 50 np mtx-a :buttrock::biggrin: Zobacz na allegro jest takich kilka ale powiedz co cie interesuje enduro czy ścigacz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Enduro, supermoto, ścigacz albo chopper :biggrin: :buttrock: :buttrock: :biggrin: wiem że jest to może dziwne ale z każdego rodzaju podoba mi się "coś" :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Rybo do 3000zł możesz kupić jakąś 80 zarej na 50 np mtx-a :biggrin::buttrock: Zobacz na allegro jest takich kilka ale powiedz co cie interesuje enduro czy ścigacz ????Za 3k albo więcej to ja już bym patrzył za conajmniej 125, niema co wydawać kasy na drogie motorowery, i tak one są tylko na te pare lat. Stwierdzam to po wsadzeniu 1,5k do swojej jawy :biggrin: :buttrock: Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Z3US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No wiesz Rybo. Kupić moim zdaniem warto Japońca - wiesz co masz. Sam kupiłem rok temu moją ZR (nie wiedzialem wtedy co to jest - pierwsze moto). Nie żałuję oczywiście - okazało się, że najprawdopodobniej jest w Polsce ich kilka (może nawet tylko jeden), na pewno nie kilkanaście. Części ogólno dostępne raczej - bo to Suzuki. Jak coś to chyba się rozstanę z moją Suzuką ZR... Żal trochę, no ale za rok już 18tka, więc chce coś mocniejszego. Za 2700zł miałbyś unikalne moto z nówką silnikiem. Jest to 70tka zarejestrowana na motorower. Odebrałem go od mechanika tydzień temu - szlif na 70cc (zostało jeszcze 10cc do zeszlifowania jak ktoś chce), 4 kanały, gaźnik 18.5mm i inne pierdoły zostały zrobione. Oczywiście wał, łożyska również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Za 3k albo więcej to ja już bym patrzył za conajmniej 125, niema co wydawać kasy na drogie motorowery, i tak one są tylko na te pare lat. Stwierdzam to po wsadzeniu 1,5k do swojej jawy Mówimy tu o japońcu a nie o jakiejś tam jawie i nie mówie że to musi byc mtx daje przykład. Rybo ile masz kasy na moto???? :biggrin::):buttrock::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi