Qóba Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Gratuluję i zazdroszczę :DBezawaryjnej i bezwypadkowej jazdy życzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 wydaje mi sie ze najlepiej bedzie poodginac go srubokretem, aczkolwiek pewien nie jestem, poniewaz jak ja kupilem motocykl to bylo juz to zrobione, sladow ciecia czy tez spawania nie widac wiec sadze ze po prostu zostal on podwazonytu kilka fotek jak to u mnie wygladahttp://www.pil.vectranet.pl/~atkam/tlumik/tlumik1.jpghttp://www.pil.vectranet.pl/~atkam/tlumik/tlumik2.jpgglos nieporownywalny do wersji niewybebeszonej bo mialem okazje posluchac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Sprawdzałem to śrubokrętam, lekko podginałem, ale boje się to mocniej zrobić, żeby nie pogiąć dekla:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 gratulacje 4T rządzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jak bede w garazu bo musze bak pospawac to przyjze sie dokladniej, ale watpie zeby byl ciety boszka po spawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 SiemaJak sprawdzić luzy na tylnim zawieszeniu? Stawiam go prosto i podnosze za tył i on opada troche, wydaje mi sie że to luzy, jak ich sie pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 on po prostu siada od masy wlasnej motocykla, luzy moga raczej byc na wahaczu, czy tez na mocowaniach amorka, lub kole jesli chodzi o tyl,chociaz jak masz mocno zuzyta sprezyne (zbita) to moglaby latac ale to musialby byc ostro dobity sprzet chyba ze sie myle z przodu mozesz miec luz jak sprezyny sie zbija i przy wyskokach by sie wyciagaly lagi i walily przy ladowaniu, kumplowi w simsonie sie nawet zacinaly :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Gratuluje nowego nabytku, fajna dr-ka nareszcie bendziesz miał na czym jeżdzić :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 WitamGratuluje zakupu i rzycze miłej jazdy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaDo Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Gratuluje! tez mam od niedawna drke : Moja DRka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi