wrobel Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 serwisowka do rg 125 , szukalem juz wszedzie i za hu*a niema , jesli trzeba skanowac to zaplace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A ma ktos moze cos z serwisowek do CBR 954 2003r?Prosze o przeslanie na: [email protected]Bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubususul Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jak by ktos mial do virago 535 rocznik 99+ to bym prosil na [email protected] Dzieki serdeczne z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam !Serwisówkę do zx-6r 1995 rok szukam - j. angielski w niemieckim mam ale nie wiem o co chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Moze ktos posiada serwisówke manuala do Kawy ZXR 750 H1 (ZX 750 H1),zaznaczam że od ZXR 750 j,k,l,m i od ZR 750 h1 nie pasują.Szukam juz 2 miechy i nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Witam!Myślę że ten link przyda się wielu osobą szukającym literatury do swoich motorków więc napiszę go dużymi literami :P: http://www.bikechatforums.com/viewtopic.ph...ays=0&postorderPzdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Niestety do mojego nie ma :-x !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Solidna a może być do Kawasaki ZXR 750 '88 a '90 - Service Manual (German).PDF ?? Daj znac OK? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam_ZZR600 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Hmm.. a może ktoś ma serwisówkę do Suzi GS 550 tak do '80 roku. Szukam tego juz bardzoo długo i nic :? Dziękuję z góry jak mało który za wszelką pomoc 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Solidna a może być do Kawasaki ZXR 750 '88 a '90 - Service Manual (German).PDF ?? Daj znac OK? Pzdr Jesli mozesz to gdzies wystawić na necie lub przesłać na maila [email protected]. Z góry dzięki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Witam!Tutaj jest link do tego manuala do ZXR 750: http://www.diff.ru/manual/files/Kawasaki_Z...al_(German).zip Mam nadzieje Solidna że to ten o którego chodzilo.... :)Pzdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Dzięki za stronkę ale nie otwiera jej jeśli mozesz sprawdź czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Sorki za ten link,ja tez jak normalnie biore prawym przyciskiem myszki i potem zapisz element docelowy jako...., to mi tez sie nie chce sciągnąć. Ale jak ściągam to FlashGetem to sie sciaga spoko..... Popróbuj i powinno zadzialac :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Dzieki za pomoc ale to jest manual do Kawasaki ZXR 750 J,k,l,m a to juz miałem lecz niepasuje do H1. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ma ktos moze serwisówke do yamahy RD 80 MX?? najlepiej z 1983r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi