sarena gpz500 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ja miałem potężne chrupniecie jak mi sie koło magnesowe rozpadło( odpadł magnes) !! potem wszystko chrupało wiec cały silnik do czyszczenia i koło magnesowe od 500 do 800 zł ale w gpz z 91 chyba sa koła nowej generacji ... hmm raczej w Twoim wypadku to pewnie nie to ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Co dokładnie robili w warsztacie przy Twoim motocyklu ? Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 mhmmwymiana oleju, plynu hamulcowego, sprawdzenie stanu klockow hamulcowych, regulacja gaznikow + kosmetyka w stylu zamalowanie rysek na tlumiku itp :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No to raczej to nie ma za dużo wspólnego z obecną usterką, ale koledzy dobrze proponują - nie jeździj, bo się coś spieprzy do końca. Lepiej zawieść moto do warsztatu i zobaczyć o co biega. Powodzenia, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi