psycho zwirek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam! mam pytanko do osob ktore znaja sie na naszym krajowym prawie :icon_rolleyes: czy jak mam w posiadaniu enduro ktore zostalo przerobione na crossa i jest kupione jako cross to da rade go zarejestrowac? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Najpierw napisz czy masz do niego jakies dokumanty jezeli tak to jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 mam na niego tylko umowe kupna tak jak na crossa nic wiecej niemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 mam na niego tylko umowe kupna tak jak na crossa nic wiecej niemamCzyli nie zarejstrujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ok dzieki chcialem sie poprostu dowiedziec czy nieda sie jakos tego obejsc :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ok dzieki chcialem sie poprostu dowiedziec czy nieda sie jakos tego obejsc :banghead:da sie obejść tylko procedura jest dość kosztowna i nie wiem czy sie opłaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi