NaczelnyFilozof Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Kilka godzin myślenia dziś było. Nawet sie udało odkręcić obrobioną srubę w wale i prądnica zeszła :D No i:Jak założe alternator na wał to stojan jest za daleko od silnika... Brakuje może 5 mmNie dam rady dać podkładek pod alternator bo nie da się ściągnąć bolca z wału :( Musze zapuyać kumpla czy by mi nie stoczył stojana o 3 mm... Więcej sie nie da bo uzwojenie siedzi ;) Jutro kolejny dzień gdybań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No i extra, teraz tylko stocz ten stojan ladnie i bedzie ok:)) Tylko ze kurde nie wiem w jaki sposób ten twój kumpel wkręci ten stojan do dokarki.:icon_twisted: Bo zabardzo nie ma tego jak złapać wrzecionem (uchwytem tokarki).. No ale napewno coś wymyslicie:)Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdx21 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Właśnie przerobiłem czop wału z 6v na 12v. A zrobili mi to w Mrągowie . Jeśli chodzi o czop do wszystko pasuje jak powinno. Jeśli chodzi o to to polecam. Lepsza instalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi