Gudaj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przegladam dzisiaj allegro i tu znalazłem ciekawe motohttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M175960 I tak się teraz zastanawiam, jak to chodzi??? Może wiecie coś o tym??? Może ktoś widział, jechał moto na gaz? Ja sam osobiście kiedys :icon_rolleyes: czytałem o orginalnym skuterku na gaz w ŚM. A wy co o tym sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 gdybym miał być kurierem i rozwozić paczki po mieście, to łykałbym to. Ale tak normalnie to nie wiem po co komplikować sobie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ciekawa sprawa. A gdzie ta butla zamiat baku czy jak.W sumie jakby nie tracił na osiągach to fajna sprawa obniżyć koszty paliwa o 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 fajna sprawa obniżyć koszty paliwa o 40% mam nadzieje ze zartujesz. wiekszej profany nie widzialem Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 fajna sprawa obniżyć koszty paliwa o 40% mam nadzieje ze zartujesz. wiekszej profany nie widzialem Dlaczego profany, jakby nie było różnicy to sam bym na gazie jeździc chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dlaczego profany, jakby nie było różnicy to sam bym na gazie jeździc chciał.Skuter-ok ale wyobraz sobie np ducati monster S4Rs do ktorego tankuje sie gaz-prawdziwa profanacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ciekawe jak to jest tam zamontowane i jak to w ogóle się sprawóje ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Profany? A co powiedzieć o właścicielach ekstra lizmuzyn tankujących LPG. Ceny paliw zmuszają do szukania sposobów na oszczędzanie, a jeśli ktoś dużo jeździć, to trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzbb Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 :biggrin: Dla mnie nie miałoby to znaczenia co wlewam do zbiornika - oczywiście jeżeli moto nie traci na osiągach i nie skraca to jego żywotności ! skoro można jeździć na gazie, który jak wiadomo jest znacznie tańszy od benzyny to czemu nie ?! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 :biggrin: :buttrock: :buttrock: gaz w moto :biggrin: :evil: :smile: ja mam takie zadnie na ten temat NIES STAĆ CIĘ na PALIWO KUP SOBIE ROWER a co do przeróbki to wszystko jest możliwe, tylko po co to robić?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi