arko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jak już jest w temacie mam problem z ogarkiem nie moge go odpalic po zimie ma iskre zaras po wakacjach przebiłem przednie koło i nim nie jedziłem paliwo jest jeszcze stare moze to przeszkadzac jeszce nie wymieniłem dentki i nie moge go na pokych sprubowac co zrobic czekam na wasze rady z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 To nie jest ten dzial.... zmien paliwo i sprawdz czy dochodzi ono wogole do cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wyczyśc gaźnik :P Powinno pomóc :banghead: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 czyki wrac nowe paliwo i Wyczyśc gaźnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 tak, a jesli to nadal nie pomoze wymien kondensator i przerywacz, koszt maly a to moze odpowiadac za zbyt slaba iskre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adidas3 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja bym się tak nie rozpędzał z tym wymianami bo można tylko nie potrzebnej kasy wydać . Ale jeśli sprawa tego wymaga to jak najbardzej . A co do odpalenia to raczej gaźnik lub może przewód paliwowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 paliwo przepływa przez gażnik to chyba raczej gażnik i przewód jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatar Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To, że paliwo przez gaźnik przepływa nic nie znaczy, bo gaźnik nie jest rurką aby tylko przepływało. Odkręć gaźnik, rozbierz go na części i wypucuj w acetonie, to daje czasem zbawienne rezultaty.Sprawdź na innej świecy czy odpali, czasem może niby być iskra, ale i tak świeca nie chce działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jak miałem ogara to często mi się dysze zatykały ... więc przeczyść cały gaźnik :icon_rolleyes: Może to mój ogar tylko takki był, ale przeważnie zawsze przyczyną niedziałania był właśnie gaźnik :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi