LAMASSU Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mysle nad kupnem tych czewiczków ,czy ma ktos jakies zastrzezenia co do tego modelu? a tak wogule to po ile stoja w sklepach bo na allegro okolo 850zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nie powiem Ci jak sie te buciki sprawuja bo ich nie mam, ale jak przegladam caly czas ebay.de to jestem pewny ze tam za 700 zl juz je spokojnie wyrwiesz i to z przesylka :smile: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja mam SMX Plus.Prezentuja sie znakomicie.Co do explautacji to jeszcze niemoge ci powiedziec bo dopiero co je kupilem i jeszcze niebyly uzywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Drugi sezon bede latał SMX plus i jak dla mnie sa po prostu super.Cena detaliczna w Intercars to chyba cos ok.1100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja mam SMX Plus.Prezentuja sie znakomicie.Co do explautacji to jeszcze niemoge ci powiedziec bo dopiero co je kupilem i jeszcze niebyly uzywane.moge tyle samo powiedziec co przed mowca, no moze dodam ze cholernie wygodne nawet jak je w domu 1 raz przymierzasz :smile: po schodach tez juz "biegalem" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mysle nad kupnem tych czewiczków ,czy ma ktos jakies zastrzezenia co do tego modelu? a tak wogule to po ile stoja w sklepach bo na allegro okolo 850zl. Robert nie kombinuj tylko je kupuj :P Wygoda jak w adidasach i żadnych ale. za 850 okolo w Kozach wyrwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Robert nie kombinuj tylko je kupuj :P Wygoda jak w adidasach i żadnych ale. za 850 okolo w Kozach wyrwieszwiem ,wiem :banghead: juz tam rekawice kupilem jak dorwales to co avatarze widze to gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) wiem ,wiem :banghead: juz tam rekawice kupilem jak dorwales to co avatarze widze to gratulacje!! Dzieki! no udalo sie kombi juz jest :P Na razie tylko problem jest w tym ze nie mozna przetestowac bo i pogody niema i moto na razie też.mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu sie to zmieni. co do tego gostka z kóz to sie wycwanil i z cenami do góry teraz walipogadaj z redlinem on tez tam kupuje teraz smx chyba wiec we dwóch to moze taniej co kupicie :cool: Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez romek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAjoRe Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Buciki są rewelacyjne, na początku cieżko się w nie wcisnąć , ale po rozchodzeniu są ok. przede wszystkim wygodne i biegi jakoś tak lepiej wchodzą :Paha, w inter-motors we wrocku miesiąc temu dałem 800,- Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez MAjoRe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 chyba kupie model SMX-R troszke sie róznią od smxplus ale sa fajne i cena 850 no i kupiłem najnowsze SMX-RACING hehe .Jestem Mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi