mateuszm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Miał ktoś kiedyś styczność lub wie cokolwiek na temat Yamahy FZR 500 ?? Jest jedna sztuka do sprzedania i chciałem zapytać, bo nigdy nie spotkałem się z FZR 500... Najbardziej znane są 600, 1000 i 400 na rynek japoński. Czym różni się 500 od 600? Nie będzie problemów z częściami do tego motocykla? Jeżeli cokolwiek wiecie to napiszcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czym różni się 500 od 600? pojemnoscia :wink: :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 pojemnoscia :bigrazz: :icon_razz: :wink: Hehe no wiem, że pojemnością :wink: Chodzi mi o to, że jest to nie zbyt popularny motocykl w naszym kraju i nie wiem czy nie będzie problemów z częściami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Chodzi mi o to, że jest to nie zbyt popularny motocykl w naszym kraju i nie wiem czy nie będzie problemów z częściami... No to chyba sam sobie odpowiedziałeś... :wink: Tak w ogóle to nie wiem po co się chcesz pchać w jakiś wynalazek.Ludzie to robią bo albo są zakochani od zawsze w jakimś modelu albo mają nieodpartą żądzę posiadania czegoś czego nikt nie ma.Czy jesteś jednym z nich? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Chyba nawet wiem o ktory ci chodzi.Na allegro stoi juz od dawien dawna i cena spada co raz to niedługo za 2tys go odda bo sie chyba wpakował typek z takim sprzetem.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96137556 Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Chyba nawet wiem o ktory ci chodzi.Na allegro stoi juz od dawien dawna i cena spada co raz to niedługo za 2tys go odda bo sie chyba wpakował typek z takim sprzetem.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96137556 Dokładnie o ten sprzęt mi chodzi. Wsumie tak mi się wydawało, że już trochę się gościu ogłasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A z resztą po co się ładować w taki wynalazek jak dołożysz 500zł albo i nie i kupisz pospolite Fzr600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ale wyglada fajnie, no i ta firma :P z czesciami bedziesz mial klopot na bank wiec sie w niego nie pchaj... od taniego sprzeta gorszy jest tylko nietypowy... :cool:Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) witam :cool: Tak w ogóle to nie wiem po co się chcesz pchać w jakiś wynalazek.Ludzie to robią bo albo są zakochani od zawsze w jakimś modelu albo mają nieodpartą żądzę posiadania czegoś czego nikt nie ma.Czy jesteś jednym z nich? :Puważam dokładnie tak samo :banghead: , jeżeli to moto nie zawładnęło twoim sercem to lepiej sobie je odpuść, tym bardziej że za niewiele większą sumke możesz mieć tak samo wyglądająca FZR 600 POZDR. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez dominik.vx800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi