Pepes Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 WitamJestem posiadaczem jawy 350 TS troszkę zrasowanej jeżdżę na niej już 2 sezon.W zeszłym sezonie jeździłem z kumplem, który miał cbr, ale wyjechał zagranice i nie mam, z kim pojeździć, bo nie nazwie tego lataniem mój moto wyciąga na dłuższą metę 100 110 km\h od czasu można przygrzać do 140, wiem, że większość ścigaczy dławi się przy tych prędkościach, ale jeśli ktoś chciał pojeździć rekreacyjnie na każdym moto z kimś, bo samemu trochę nudno to proszę o kontakt jestem z Krakowa mój mejl to [email protected] Mój numer gg to 7469951.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam! Niestety dla mnie to za daleko , ale jak będę w Twoich okolicach to czemu nie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi