fryc Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 sa gdzies w wielkopolsce szroty z motocyklami albo jakies wieksze sklepy z czesciami urzywanymi do motocykli , bo potrzebuje troche czesci pokupic do mojego nowego moto ktore wlasnie skladam potrzebuje szeroka kierownice z calym osprzetem lusterkami dzwigniami sprzegla chamulca manetkilampy przud tyl liczniki blotnikiitd.itp. jesli macie jakies namiary bede wdzieczny \(rozchodzi sie o chopper,cruiser) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Polecam raczej moto bazary :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam,można próbować na Allegro Na aukcjach goście podają kontakt i zwykle mają też inne części do danego motocykla niż wystawione. Nie trzeba mieć nawet konta, sprzedają poza aukcją. Ostatnio w ten sposób kupiłem tłumik do mojej XJ i jestem zadowolony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 gdzie i kiedy sa dobre bazary w najblirzszej przyszlosci bo jezdzic trzeba a tu czesci malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To ja się troszkę dołącze gdzie w ogóle na terenie naszego kraju są szroty motocyklowe (czy w ogóle coś takiego istnieje). POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 gdzie i kiedy sa dobre bazary w najblirzszej przyszlosci bo jezdzic trzeba a tu czesci maloZajrzyj do swiata motocykli lub gieldy motocyklowej. Polecam bazar we Wroclawiu 30.04 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi