qgel Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) POMOCY !!! mam moto pierwszy sezon , nówkę akumulator i nie mogę odpalić (kęci rozrusznik ale nie może załapać w ogóle) - czy ktoś mógłby podjachać do Otwocka i mi pomóc ? (oczywiście pełny zwrot kosztów) tel 604 243 158Marek Suzuki LS 650 Savage (chopper) -jeden cylinder - palił jeszcze w listopadznie a teraz d.pa PS.Nie utknąłem na trasie, tylko sezon chciałem zacząć dzisiaj- moto stoi pod domem i już nie chce męczyć akumulatora bo padnie bez sensu :icon_razz: Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez qgel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jeszcze jak byś napisał co to za motocykl to byś się szybciej czegoś dowiedział. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) wiem gdzie Otwock, ale nie mam pojecia za duzo o technice, jestes nadal tam?aha i skad masz dostep do internetu, masz laptopa???? Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Maniek6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Sprawdź po kolei instalację elektryczna- świece,przewody wys.napięcia itp.Możliwe jest ,że jakieś styki zaśniedziały.Rozłącz każdą końcówkę konektorową , ew,poruszaj nimi.Zobacz cewkę i reg.napięcia.itp.itd.Zobacz czy w ogóle dochodzi paliwo - przez zimę mógł się zawiesic pływak w gażniku , albo masz zatkaną którąś dyszę.Nie kręć dopóki nie sprawdzisz powyższego.Jakby co , to daj info.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Sprawdź po kolei instalację elektryczna- świece,przewody wys.napięcia itp.Możliwe jest ,że jakieś styki zaśniedziały.Rozłącz każdą końcówkę konektorową , ew,poruszaj nimi.Zobacz cewkę i reg.napięcia.itp.itd.Zobacz czy w ogóle dochodzi paliwo - przez zimę mógł się zawiesic pływak w gażniku , albo masz zatkaną którąś dyszę.Nie kręć dopóki nie sprawdzisz powyższego.Jakby co , to daj info.Pozdro. no właśnie wszystko wydaje się ok, a jak sprawdzic czy paliwo dochodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja to bym przez świece sprawdził czy paliwo dopływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja to bym przez świece sprawdził czy paliwo dopływa.tak tylko bak muszę zdjąć, żeby świecę sprawdzić i potem sie nie pozbieram :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Wykręć świecę i powąchaj , albo wytrzyj w czystą szmatkę.Sam zobaczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja to bym przez świece sprawdził czy paliwo dopływa. Wykręć świecę i powąchaj , albo wytrzyj w czystą szmatkę.Sam zobaczysz . ok, idę spróbować odkręcić bak i tą świecę wyczyścić ku..a, nie odkręce baku sam, poddaje sie, chyba zapcham moto do warsztatu jakiegoś bo sam nie znajdę przyczyny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi