szajbus Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam WSK'e 125, ale silnik zwykly nie jest. Mam jakies dziwne kartery, w ktorych jest zaplon taki jak w WFM 125. Zna ktos moze model tego silnika?? Niechce nowego kupowac, bo tak go wyremontowalem ze chodzi jak zyleta :icon_razz: tylko problem z zapalaniem, bo niemoglem dostac przerywacza. Ale juz jutro moze mi przysla :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Może więcej szczegółów i może jakieś zdjęcie.Było kilka silników z zapłonem takiego typu jak w WSK 125 począwszy od 125 przez 150 do 175 ccm pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No zdjecie dam jutro moze jak pede mial przerywacz i bede zmienial. No to jest WSK'a 125, ma miarke oleju, prawa pokrywa, w miejscu ka walek od kopstartera niema rowka na oring, i caly czas trzeba olej doliwac :icon_razz: zaplon jak w WFM'ce 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Też mam taki silnik ,przerywacz można chyba dostać ale do wfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mam taki silnik:) on jest z pierwszych lat produkcji w swidniku ma miarke oleju oraz zaplon jak w -W-F-M-. Przerywacz z latwoscia dostaniesz na allegro nowy np u allegrowicza Wronka19 koszt takowego przerywacza 9.99zł + koszta wysylki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dzis zapalila :icon_razz: Jeździ jak szalona :wink: Zapala, jeździ, kopie i wbija na jedno :bigrazz: Zdechla dwa razy, ale juz jest dobrze :crossy: daje foto: Dzis zapalila :wink: Jeździ jak szalona :crossy: Zapala, jeździ, kopie i wbija na jedno :wink: Zdechla dwa razy, ale juz jest dobrze :cool: daje foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Oj MEN ale głowice to Ty zmien na taką z całymi żeberkami bo przez to możesz przegrzać silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Tyle to ja wiem :P Czekam na nowa. Ale narazie jest zimno, a pozatym niejeźdze poki mi przerywacza nie przysla. Bo objeździlem sklepy w okolicy i niema... moge dac spoko sklep. SKLEP POLECAM A ta głowice musialem dac, bo jako jedyna miala w miare dobry gwint :banghead: Wiem ze zaczniecie pisac ze swiece sie wkreca z wyczuciem, ale ja wyczucia chwilowo nie posiadam :| Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez szajbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi