Skocz do zawartości

WSK 125?

szajbus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam WSK'e 125, ale silnik zwykly nie jest. Mam jakies dziwne kartery, w ktorych jest zaplon taki jak w WFM 125. Zna ktos moze model tego silnika?? Niechce nowego kupowac, bo tak go wyremontowalem ze chodzi jak zyleta :icon_razz: tylko problem z zapalaniem, bo niemoglem dostac przerywacza. Ale juz jutro moze mi przysla :wink:

No zdjecie dam jutro moze jak pede mial przerywacz i bede zmienial. No to jest WSK'a 125, ma miarke oleju, prawa pokrywa, w miejscu ka walek od kopstartera niema rowka na oring, i caly czas trzeba olej doliwac :icon_razz: zaplon jak w WFM'ce 125.

mam taki silnik:) on jest z pierwszych lat produkcji w swidniku ma miarke oleju oraz zaplon jak w -W-F-M-. Przerywacz z latwoscia dostaniesz na allegro nowy np u allegrowicza Wronka19 koszt takowego przerywacza 9.99zł + koszta wysylki :icon_razz:

Dzis zapalila :icon_razz: Jeździ jak szalona :wink: Zapala, jeździ, kopie i wbija na jedno :bigrazz: Zdechla dwa razy, ale juz jest dobrze :crossy: daje foto:

obraz01949nb.jpg

obraz01937oo.jpg

obraz01921aj.jpg

Dzis zapalila :wink: Jeździ jak szalona :crossy: Zapala, jeździ, kopie i wbija na jedno :wink: Zdechla dwa razy, ale juz jest dobrze :cool: daje foto:

obraz01949nb.jpg

obraz01937oo.jpg

obraz01921aj.jpg

Tyle to ja wiem :P Czekam na nowa. Ale narazie jest zimno, a pozatym niejeźdze poki mi przerywacza nie przysla. Bo objeździlem sklepy w okolicy i niema... moge dac spoko sklep. SKLEP POLECAM A ta głowice musialem dac, bo jako jedyna miala w miare dobry gwint :banghead: Wiem ze zaczniecie pisac ze swiece sie wkreca z wyczuciem, ale ja wyczucia chwilowo nie posiadam :|

Edytowane przez szajbus