supersheep Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 no wlasnie dlatego honda mi sie bardziej podobala, plynniej oddaje moc, yamaha tak "szarpala" troszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba_WR Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 w/g mnie to yz250f - sprawdzona maszyna, z roku na rok coraz lepsza (model 2006 jest poprosu fantastyczny - mialem mozliwosc spobowac),latwy i szybki dostep do serwisu i czesci, no i motor swietnie reaguje na gaz, jest taki "narwisty" co mi osobiscie bardzo odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=14...+enduro&pl=true porownanie w/w motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja bym sie jeszcze zastanawiał nad Husqvarną Tc 250 Moc 37 km zawiasy Ohilins nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dziękuje wszystkim za info, decyzja podjęta :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kaze kurna nie trzymaj nas tyle w niepewności, powiedz na co się wstępnie zdecydowałeś. :D Może być nawet na PW Nawet jeśli tego akurat moto nie kupisz to przecież nikt Ci łba nie urwie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi