Pompka Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 moj plan na sobote.. 19a wychodze z miejsca gdzie musze przebywac.. start jestem u was kolo 21ej.. innej opcji nie widze ;-)przejdziemy na ciemna strone mocy :-) pozdr. Weź śpiwór i schowaj go przed ...wiesz kim. Bo wiesz kto... chyba też będzie (przynajmniej taką mam nadzieję) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 To już jutro... szykować wątroby :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Drzyjcie Maverikowe Spiwory hehehe :icon_mrgreen: no ja oczywiscie przyjade juz w Piatek jak kto chce to z wawy wyruszam o 15-16 z samego centrum moja mega kosmiczna predkosc to 70-90 hehe Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Możliwe że mi też się uda wyrwać. Trzeba przepłukać nerki i wątrobe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Czekam na Was z utęskieniem :icon_twisted:. Impreza już trwa, są pierwsi goście. Ja wpadłem na chwilkę do domu zebrac siły na kolejne 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 No dobra!Wytrzeźwiałem po długim weekendzie to teraz mogę znów jechać na piffo ;-).Wypije kawusię zjem śniadanko i jadę na to żółte :-) p.s.a czemu faje nie odwiedziliście No Czesia? wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 A ja już w chacie... Nie wiem jak to sie sało ale jak jechałem do Popmpkowni to zrobbiłem 320 km, a jak wracałem do chaty to jakies 400?! Może to rpzez ten lokalny specyfik? :DImpreza przednia Panowie. Za rok jesteśmy znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 witam i jak wrazenia po zlocie poprosze o wiele szczegolow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Miałem pić żółte a piłem czarne i się zakochałem ale niestety bez wzajemności ;-)...fakt było całkiem sympatycznie. Edytowane 8 Maja 2006 przez Fabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Fabio ty pijackie nasienie... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Fabio ty pijackie nasienie... :icon_exclaim: no bo lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkocholikiem :biggrin: a u Ciebia jak samopoczucie bo ja dopiero zaczynam delirium tremens łapać hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Są już fotki na stronce. Kto chętny może oblookać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi