mzpower Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 wystaw go na www.otomoto.pltanie i skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ludzie kto wam da 600 za ogara? Teraz mozna kupic Kymco DJ50 z94r za 700zl !! 300 to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 o kur*a. W glowie mnie sie to nie miescie :buttrock: ja za charta w idealnym stanie z oryginalnym przebiegiem 5tys kupilem za 500zl a to bylo ze 3-4 lata temu. z 5 lat temu motorynke w idealnym stanie, zarejestrowana z papierami sprzedalem za 350zl i wiecej wtedy nie bylo mowy zeby dostac. Nie wiem co sie dzieje ze teraz motorowery takie drogie. Heh nasze polskie tanieje a zagraniczne skutery tak tanieja :crossy: nie chce obrazac nikogo ale ja patrzac na to jak bylo kiedys za tego ogara moglbym tac 200-300zl. Za nic nie dalbym 800zl za ogara. Znajomy kupil skuter za 800zl derbi huntera do rejestracji :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ogloszenie mozesz dac w "gieldzie dolnoslaskiej" , "dizmarz'e", "gieldzie motocyklowej" danie ogloszenia jest za free ale musisz kupic gazete bo w nich sa te takie druczki do wypelnienia (oprocz gieldy dolnoslaskiej) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Domier no to sobie zarobisz na charcie hehehe no bo teraz sie cenia za charty. Ja nigdy nie widzałem simka za 700zł z papierami no chya ze jakis naprawde złom inne koła bak i wogule syf!!!.Mówie jescze raz ,ze nie chce za niego magicznych cen chciałem znac tylko wasze zdanie jak napisałem zapłaciłem za remat 450zł no i nie chce na nim stracić to chyba wiadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no niestety charta sprzedalem juz dawno chyba za 500zl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Sorkel jesli masz dostac 300zł za ogarzyne :buttrock: to nie lepiej wygospodarowac miejsce w garażu ... jak bedzie forsa t osobie porobisz i bedziesz mial łady polski stary motorower. Ja tak robie(silnik zrobilem naporawde ideal pozostaly tylko kratery i skrzynia biegow a wpakowalem w to 700zł (moj ojciej wpakowal ) wiec nie oplaca mi sie sprzedawac ... a teraz mam HONDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No może i było by fajne ale kazda kasa do nowego moto sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 też prawda :) ja sie troche wymadrzam z tym zostawianiem moto ale Honde mam za pieniadze za jakie rometa sie kupuje ;) (zaden goracy towar-po prostu za flaszke+ koszty naprawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja nigdy nie widzałem simka za 700zł z papierami no chya ze jakis naprawde złom inne koła bak i wogule syf!!!.Mówie jescze raz ,ze nie chce za niego magicznych cen chciałem znac tylko wasze zdanie jak napisałem zapłaciłem za remat 450zł no i nie chce na nim stracić to chyba wiadome ja ma simka za 900zl po remacie ale niepali z wygladu stan bdb ma zaslaba iskre a w zaplonie zostalo stare tylko magneto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Hm. temat mnie dość interesuje, bo mam zamiar kupować ogary szroty za grosze, wiem, że bez problemu można dostać za 100 zeta, troche je poprawiać, bo znam sie na tym i sprzedawać tak za 300 zeta, chce w ten sposób dorobić do kieszonkowego.. hehe jak myślicie, uda mi sie to???? :crossy: ktoś już cos takiego robil???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi