sfera50 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 jak na malowanie sprayem to naprawde bardzo fajnie . A poza tym simek bardzo zadbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No nawet ładnie wyszło :). Kolorek fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 czeee Jak przedmówcy .. maszynka niczego sobie , tylko te lusterka tak jakby nie pasują . No i fajkę masz szpanerską :icon_razz: pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Simek ladny - mam do nich sentymentale z 2 strony nic wielkiego. (tlumik powgniatany bak chyba to samo - widac na 2 fotce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Simson fajny bez wiejskich patentów, i tak trzymaj. „No co przecież dopiero malowałem to nie moja wina że odeszło”-powiedział mi sprzedający simsona którego nie dawno oglądałem z zamiarem kupna, naszczęście nie kupiłem. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam.Fajne i ładne moto. Kiedyś simy mi sie bardziej podobały. Teraz jakoś mniej mi sie widzą. Ale twój jest całkiem spoko. Ładny i zadbanyOby tak dalej !! Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi