mati1411 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Witam chciałbym zamówić sobie gmole do mojego gsx. Czy ktoś może polecić jakiś warsztat/fachowca/zakład/cokolwiek gdzie w miarę tanio dorobiliby mi gmole do motocykla?? Poznań i okolice. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 W Opalenicy albo Buku masz takie coś http://www.motostel.duh.pl/kontakt.html .Robią stelaże i gmole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Gość zaśpiewał 240zł... Myśle ze to dosyć normalna cena. A moze dałoby rade stargować do 200zł. Jeśli ktoś twierdzi ze cena jest za wysoka to prosze napisać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ciekaw jestem ile chcialby za gmole do gsf 400 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja dzisiaj na E-BAYu niemieckim znalazlem Gmole do mojej Hondziawy za ok. 200 PLN. A w polskim Sklepie internetowym chcązatakie same 495 PLN :icon_razz: No ale jeszcze dochodzą koszty przesylki :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja dzisiaj na E-BAYu niemieckim znalazlem Gmole do mojej Hondziawy za ok. 200 PLN. A w polskim Sklepie internetowym chcązatakie same 495 PLN No ale jeszcze dochodzą koszty przesylki a powiedz mi jak to jest bo na polskim ebayu można niby kupić części z całej europy czy wystarczy tylko wylicytować i czekać na paczkę czy jest to tylko teoria czy ktoś z was robił już interes z jakimś helmutem przez polski ebay??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 a powiedz mi jak to jest bo na polskim ebayu można niby kupić części z całej europy czy wystarczy tylko wylicytować i czekać na paczkę czy jest to tylko teoria czy ktoś z was robił już interes z jakimś helmutem przez polski ebay???No wlaśnie nie wiem, nie jestem nawet zalogowany :banghead: Ale chętnie sie dowiem, narazie sie dowiedzialem że jeszcze dochodzi np. 17 EURO za wysylkę DHL-em na calą Europe, czyli do Polski tez :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 to i tak jest taniej niz gdybys mial dokonac kupna w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 narazie sie dowiedzialem że jeszcze dochodzi np. 17 EURO za wysylkę DHL-em na calą Europe, czyli do Polski tez to też wiem ale na alegro po wygranej kontaktujesz się z gościem i wpożo a w moim wypadku z helmutem się nie dogadam trzeba się bardziej wtajemniczyć w regulamin ebay chyba bo fajne części można wyrwać za niewielką kase w porównaniu z naszymi ofertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Wczoraj zarejestrowałem sie na EBAYu, według tego co piszą można kupować na EBAyach z innych krajów. Co do dogadania sie to angielski, niemiecki albo jak to doradzili "ściągnąć darmowy program tłumaczący podstawowe zwroty" :icon_razz: No nic, trzeba będzie przetestować :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Najgorsze że poza przesyłką często sam przelew za granice sporo kosztuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Najgorsze że poza przesyłką często sam przelew za granice sporo kosztuje :/no ale jest też opcja zapłaty przy odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no ale jest też opcja zapłaty przy odbiorze w wiekszosci przypadkow nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi