drops Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja będę sklejał w przyszłym tygodniu, bo będziemy jeszcze nagrywać. Ale udziału nie będą brały tylko simsony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) DZizes pamietam jak ja latalem podobnie simsonem:D Naprawde nieraz mozna za*ebac konkretne wheelie;]Tylko trzeba miec hankiel żylete z tylu :icon_razz: Wow!Czegos takiego to szczerze sie nie spodziewalem. Bardzo mi milo.Tak naprawde to wielkich umiejetnosci do tego nie potrzeba albo jestem geniuszem na motocyklu :flesje: ktory nawet bardzo dobrze nie opanowal wheelie bo tych trickow wlasciwie sie nawet nie uczylem - wychodzily mi za 1 razem wlasciwie (jak dla mnie wystarczy przelamac strach a reszta sie sama robi :banghead: ) PS. jakich uzywacie programow do obrobki filmow?? moze cos skrece po swietach bo bede mial nowe filmy :flesje: Edytowane 30 Marca 2006 przez Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 no no :) niezle Ci to idzie widze :P zrob z tego jakas jedna ladna calosc to lepszy efekt bedzie <yes> a co do programow to bylo cos w stylu NeroVision Express czy jakos tak :smile: albo ewentualnie Video Edit Magic ale nie recze,bo juz nie pamietam jak to szlo :D pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi