MZrider Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Czy ktos z Was orientuje się czy na kraje: Rumunia, Bułgaria, Ukraina potrzebne jest dodatkowe ubezpieczenie poza zieloną kartą? Chodzi mi o OC. Czy można je wykupić na granicy czy jak? Jak postępowaliściejeżdżąc w tamte strony?Będę wdzięczny za porady! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Czy ktos z Was orientuje się czy na kraje: Rumunia, Bułgaria, Ukraina potrzebne jest dodatkowe ubezpieczenie poza zieloną kartą? Chodzi mi o OC. Czy można je wykupić na granicy czy jak? Jak postępowaliściejeżdżąc w tamte strony?Będę wdzięczny za porady! :notworthy: Do Rumunii i na Ukrainę 100-procentowo musisz wziąć Zieloną Kartkę do OC (w PZU bezpłatna, lepiej wyrób ją w swoim mieście, nie ryzykuj z granicą, bo mogą próbować skasować). Niestety, nie wiem jak z Bułgarią, niemniej podejrzewam, że podobnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi