Nadiq Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Czy jedzie moze ktoś z okolic Włocławka. Chętnie się wybiorę. O której mam być na Bemowie, zeby kogoś zastać ? Pozdrawiam Bartosz sie zadeklarował, że na Bemowie będzie od 10:30. A do DD wyjedziemy zapewne ok. 11:30.Do zobaczenia! Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaWawa Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ja mam 60 dlugopisow ,koszulki , smycze a do konca dnia pozbieram jeszcze troche :biggrin:))Czy mozecie podac dokladny adres DD? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ja mam 60 dlugopisow ,koszulki , smycze a do konca dnia pozbieram jeszcze troche :wink:))Czy mozecie podac dokladny adres DD? :lalag: O matko, ale przywieziemy prezentów :biggrin: A jeśli chodzi o dokładny adres to ul. Korotyńskiego, ale nr nie pamiętam :bigrazz: Generalnie DD jest przy pierwszych światłach po skręcie z Grójeckiej w prawo (jadąc w stronę Centrum). Poza tym będzie tam spore zamieszanie, więc trudno będzie go ominąć :notworthy: Dodatkowo wczoraj tamtędy przejeżdżałam i widziałam "banner" jaki wywiesił DD z informacją, że w tę niedzielę jest festyn :icon_razz: Do zobaczenia :icon_rolleyes: :wink: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 czy ktos z Was bedzie dzisiaj w 2oo? podrzucilbym to co uzbieralem: 60 smyczy, pared innych duperelkow, pare koszulek i czapek. do plecaka mi sie nie zmiesci. a po drugiej nie jestem na 100% czy bede osobiscie wiec tym bardziej bym komus to wcisnal.dajcie znac jeszcze dzisiaj na PW bo jutro nie bede onlineacha i w koncu gdzie ta zbiorka? na Bemowie? moze pod 2oo? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Mam pytanie do ogółu. Ktoś wspomniał o balonikach. Otóz mam jakąś ilość - nie wiem jeszcze ile - mieszaniny opartej na Helu do nurkowania.Czy uważacie, że warto to przywozić? Zaznaczam, to jest spora butla i ktoś musiałby to wziąć ode mnie i potem na miejscu zająć się dystrybucją do baloników. Dodatkowa funkcja takiej mieszaniny, to głos zniekształcony jak w kreskówkach Tom 'n' Jerry. Jeżeli baloniki są pewne, to postaram się załatwić ten gaz. Nie jest on jednak mój, więc nie mównie na 100%, że mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 acha i w koncu gdzie ta zbiorka? na Bemowie? moze pod 2oo? :icon_rolleyes: Nie kombinujmy - zgodnie z tradycją spotykamy się obok CH Bemowo (parking przy placu manewrowym Sarbo). Zbiórka od godz. 10:30. Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 czy ktos z Was bedzie dzisiaj w 2oo? podrzucilbym to co uzbieralem: 60 smyczy, pared innych duperelkow, pare koszulek i czapek. do plecaka mi sie nie zmiesci. a po drugiej nie jestem na 100% czy bede osobiscie wiec tym bardziej bym komus to wcisnal.dajcie znac jeszcze dzisiaj na PW bo jutro nie bede onlineacha i w koncu gdzie ta zbiorka? na Bemowie? moze pod 2oo? :biggrin: jak chcesz ja moge tam zajzec mam wolny kufer o pojemnosci 45 lpytanie tylko o ktorej bys chcial aby tam podjechac bo mam troche do zrobienia i moge zajzec na jakies 30 min :icon_rolleyes: pozatym mieszkam na woli wiec mozemy sie jakos ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Bartosz sie zadeklarował, że na Bemowie będzie od 10:30. A do DD wyjedziemy zapewne ok. 11:30.heja... niestety na chwile obecna nie moge powiedziec... czy na 100% bede (okaze sie to w niedziele rano)... i jesli przyjade to prosto z trasy... takze bede oblepiony swiezymi owadami :icon_rolleyes: - chetnie wystawie je na aukcji :notworthy: ...ale nie o tym chcialem... tak gwoli informacji... (info z pierwszej reki)... oficjalne rozpoczecie festynu w DD... to godzina 12:00 i na te wlasnie godzine przewidziany jest wystep (ok. 30min) orkiesty policyjnej (granie i parada)... tak wiec... moze warto byloby dookreslic godzine wjazdu motocyklistow na impreze... coby nie wejsc 'w parade' orkiestrze albo nie przyjechac przed startem... chyba ze wejscie w parade orkiestrze policyjnej... jest skrzetnie zaplanowane :biggrin: ...haha na wejsciu bedziemy pruc z wydechow, palic gume i krzyzcec 'DOOOO PIEEEEKLAAAAA!' :bigrazz: ...w sumie tez niezly show... ale oczywiscie 'diecezja' nalezy do organizatora... ja tylko podaje pewne fakty festynowe... ...aha... dokladny adres to:Dom dziecka nr 9ul. Korotynskiego 13 pozdro, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dawajcie ten hel każdą ilość!!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 jak chcesz ja moge tam zajzec mam wolny kufer o pojemnosci 45 lpytanie tylko o ktorej bys chcial aby tam podjechac bo mam troche do zrobienia i moge zajzec na jakies 30 min :icon_rolleyes: pozatym mieszkam na woli wiec mozemy sie jakos ustawic ok. to jestesmy umowienipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ...ale nie o tym chcialem... tak gwoli informacji... (info z pierwszej reki)... oficjalne rozpoczecie festynu w DD... to godzina 12:00 i na te wlasnie godzine przewidziany jest wystep (ok. 30min) orkiesty policyjnej (granie i parada)... tak wiec... moze warto byloby dookreslic godzine wjazdu motocyklistow na impreze... coby nie wejsc 'w parade' orkiestrze albo nie przyjechac przed startem... chyba ze wejscie w parade orkiestrze policyjnej... jest skrzetnie zaplanowane :biggrin: ...haha na wejsciu bedziemy pruc z wydechow, palic gume i krzyzcec 'DOOOO PIEEEEKLAAAAA!' :bigrazz: ...w sumie tez niezly show... ale oczywiscie 'diecezja' nalezy do organizatora... ja tylko podaje pewne fakty festynowe... Spoko, spoko, damy radę - zawsze dawaliśmy to i tym razem nam się uda :notworthy: A żeby uniknąć tego typu sytuacji, dlatego umawiamy się wcześniej na Bemowie, żeby przyjechać w tzw. "kupie" :icon_rolleyes: Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Niestety, z przyczyn losowo-rodzinnych zdaje się, że nie bedę mógł przyjechać :icon_rolleyes:. Bardzo mi szkoda, bo nawet udało mi sie parcha naprawić na tę okoliczność... Jeśli jednak będę mógł do Was zajechać, to zrobię to na pewno po 12-13 (cholera wie), i dołączę do Was sam, indywidualnie, już na miejscu - w DD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 bedziemy ruszac troszke pozniej niz planowalem...takze mysle ze czekamy do okolo 11:30!!! przepraszam za zmiany ale dopiero wczoraj sie dowiedzialem o tym wystepie policji:| a beda paradowac tam gdzie my zawsze parkujemy wiec musimy chwilke pozniej dojechac zreszta opowiem wszystko na miejscu:) kurde o czyms mialem jeszcze powiedziec ale zapomnialem:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Panie to jeszcze się wyśpię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Panie to jeszcze się wyśpię ;) Ty nie ruszasz ze mna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi