Husky_ Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) A co byś Bartosz powiedział gdybym przyjechał z 10 psami zaprzęgowymi .Czy to byłaby atrakcja dla dzieciaków?Niestety nie da się tam zrobić przejażdżki ale dzieciaki będą mogły się przytulić do psów.Może też udałoby się ściągnąć psich dogoterapetów. Edytowane 28 Marca 2006 przez Husky_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 duzo osob bylo w zeszlym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A w sumie ze 30 motocykli by sie zebrało - ludzi był tłum :notworthy: Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 oooo; kiedys jak mialem garbusa to tez bralem w czyms takim udzial ale w domu dziecka w Radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) cos slabo liczyles:P mi wyszlo kolo 40 motocykli:P jak nie wieceja ludzi (motocyklistow) cała masa :] co do psow zapytam sie:)jesli macie jakies pomysly to dawajcie znac bedziemy dyskutowac ja bede sie dopytywał w DD czy im tez sie to podobaostatnio tez padla propozycja załatwienia jakichs koni:>jeszcze troche i bedzie slona vlaad zalatwi samolot :notworthy: Edytowane 28 Marca 2006 przez Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 witam,no i juz mamy pierwsze informacje:)-jednak dom dziecka zdecydował sie na zorganizowanie festynu czyli bedzie tak jak w zeszłym roku bedziemy jedna z wielu atrakcji-radio 94 bedzie nam pomagało, na 100% bedzie ALEKSANDER OSTROWSKI :icon_razz: a mozliwe ze jeszcze zaciagnie jakichs ludzi od siebie z radia:)-udało mi sie załatwic nagłosnienie dla imprezy ale nie mam czym tego przewiesc...czy ktos ma busa albo jakis taki inny duzy samochod?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 bardzo dobry pomysł, z przyjemnością sie dołącze. postaram sie załatwić jakies bajery (najprawdopodobniej będą to jakieś balony, dlugopisy, torby itd... + moja dziewczyna co tam maluje i zlepia może coś zrobi ;-) jest w ogule potrzeba tego typu rzeczy, bo o sponsora to ciężko) może jeszcze wpadnie kumpel na BMW r-35. Będe zaglądał często i czekał na dalsze info.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 wpadnie kumpel na BMW r-35.Myślę, że tym zrobi radochę nie tylko dzieciakom z DD :smile: . Jedno z moich westchnień... Taki osiołek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaWawa Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 I ja sie pisze na wyjz\azd do Dzieci. :smile: :D Tylko przydalaby sie informacja ile jest ich ...coby worek maskotek zakupic. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 standardowo postaram sie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 :banghead: na mnie też możecie liczyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A ja chciałbym wiedzieć o której godzinie ta imprezka miałaby się rozpocząć.Chciałbym w niej wziąć udział ale pracuje do 14.00.Następne pytanie to w jakim wieku są te dzieci.Czy jest to Dom Małego Dziecka czy już takich starszych.Mam mnóstwo pluszaków a nastolatkowie raczej nie będą nimi zainteresowani.Mam również ochotę na wystawienie na licytację ( o ile takowa jest przewidziana ) telefonu ( model Harley Davidson ) a pieniążki dla dzieciaków do skarbonki :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) dzieciakow jest okolo 60sa to dzieci od małych (tzn kilkoletnich) do 19 roku zycianie znam statystyk wiekowych jesli masz KUPOWAC ten worek maskotek to lepiej przekaz te pieniadze na dom dziecka beda (wedlug mnie ) lepiej spozytkowane! jesli to sa zabawki ktore mialbys i tak wyzucic to bierz ze soba!! jesli chodzi o licytacje telefonu moze sie uda na pewno beda licytacje!!tylko zeby sie ktos znalazl kto bedzie chcial kupic :icon_rolleyes: sorki ze zadko sie odzywam ale ostatnio mam mase zajec i nie za bardzo mam chwile zeby zagladac na 4um pozdrawiam Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam nadzieję, że mnie i KMLowi też uda się do Was dołączyć.W zeszłym roku ominęła mnie ta impreza, bo siedziałam w robocie, a bardzo chciałabym spotkać te dzieciaki (nie wiem dlaczego- poprostu).Mamy jeszcze trochę pluszaków w domu i napewno oddam w dobre ręce, może jeszcze trochę słodyczy i może uda się wyskubać parę groszy.Pozdrawiam, Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 myszka SLUSZNA POSTAWA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi