Gudaj Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 4T to musi byc to W du*e ma 2t jeszcze rok i kupie 4T!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nie napisałeś roku produkcji , wnioskuję ,że 91,2 , mam taki sam tylko w negatywie , wszystko co białe to czarne . Sądząc po oponach nie jeździ po ciężkim terenie , a tam jest nie do zajechania i tam się nadaje , jak chcesz więcxej atrakcji w terenie to załóż zębatkę tylną 45, (lub 48 , próbowałem ,przechiodzi Hondę xl350r, przesadziłem , ale podobnie), do ruszania używam 3-ke. I ten dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 sam nie wiem ktory to rok produkcji, bo w papierach nie ma nigdzie tego napisane, ale wnioskuje, ze jest to 93 Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi