Skocz do zawartości

Opisz swoj najwiekszy speed....

Black Jack
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem - trochę inna bajka niż przy 180 km/h :rolleyes:

Dotychczas maks. coś koło 250 km/h - ale na prostej.

ta?? :icon_mrgreen: :icon_eek: :eek:

Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem - trochę inna bajka niż przy 180 km/h :rolleyes:

Dotychczas maks. coś koło 250 km/h - ale na prostej.

Marchewkę kupiłeś?.... :bigrazz:

• 3 tygodnie później...

Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek.

Znaczy jedna paczka na baku a dwie pozostale paczki na stelarzach z lewej i prawej strony. Czwarta paczke mozesz przymocowac na siedzeniu pasazera a piata paczke na bagazniku nad tylna lampa. Tak wiec przytniesz 5 paczek :icon_mrgreen:

Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem

Jestes moim idolem :notworthy: :lalag: :buttrock: Jako pierwszemu udalo Ci sie przy 200 km/h skrecic ?

Czy moze przy 2 paczkach ? Pytanie ile km/h = 1 paczka ?

Zgaduje

1 paczka = 10 km/h

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

Gość psychoterapeuta

Wiesz co KS-Rider... Tak lekko zawiany sobie na chwile i przypadkowo tu wszedłem i nie wiem czy to moje pijackie oświecenie ale dostrzegam dzisiaj, że większość Twoich postów, to krytyka innych. Jutro po trzeźwemu muszę to sprawdzić. Jeśli to prawda to coś Ci napiszę...