medyk88 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem - trochę inna bajka niż przy 180 km/h :rolleyes: Dotychczas maks. coś koło 250 km/h - ale na prostej. ta?? :icon_mrgreen: :icon_eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem - trochę inna bajka niż przy 180 km/h :rolleyes: Dotychczas maks. coś koło 250 km/h - ale na prostej. Marchewkę kupiłeś?.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Odświyżom:) W tym sezonie posunąłem się do 180 km/h i było fajnie, dodatkowo na świetnej nawierzchni, więc no stress :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ja wczoraj pierwszy raz jechałem 130 na A4 i widziałem śmierć w oczach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja tak skromnie w tym sezonie zacząłem 220kmh ale za to nie na A4 tylko na normalnej drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak byś chciał mniej skromnie, musiał byś zmienić motocykl :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 260 znow lecialem tl ale jakos nie mam odwagi zeby sie przebic przez ta granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak byś chciał mniej skromnie, musiał byś zmienić motocykl :bigrazz: No jest taki plan - ale jeszcze musze dozbierać trochę do tego co mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Lecialem 700km/h,a moze nawet troche szybciej na prostej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 986 km/h jako pasażer , ale za to nad oceanem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 986 km/h jako pasażer , ale za to nad oceanem :P To ja musze zmienic linie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 (edytowane) Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Znaczy jedna paczka na baku a dwie pozostale paczki na stelarzach z lewej i prawej strony. Czwarta paczke mozesz przymocowac na siedzeniu pasazera a piata paczke na bagazniku nad tylna lampa. Tak wiec przytniesz 5 paczek :icon_mrgreen: Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem Jestes moim idolem :notworthy: :lalag: :buttrock: Jako pierwszemu udalo Ci sie przy 200 km/h skrecic ? Czy moze przy 2 paczkach ? Pytanie ile km/h = 1 paczka ? Zgaduje 1 paczka = 10 km/h :crossy: Edytowane 25 Marca 2010 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ale dzisiaj biegłem coś w okolicach 15 km/h ale się ładnie zasapałem 2km i już więcej nie mogłem, muszę popracować nad kondycją :bigrazz: a w zakręcie to miałem z 2 paczki bite :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Skręcił i to wcale nie korzystając z przeciwskrętu :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Wiesz co KS-Rider... Tak lekko zawiany sobie na chwile i przypadkowo tu wszedłem i nie wiem czy to moje pijackie oświecenie ale dostrzegam dzisiaj, że większość Twoich postów, to krytyka innych. Jutro po trzeźwemu muszę to sprawdzić. Jeśli to prawda to coś Ci napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi