radekb Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Gdy Forum nie działało, błąkałem się to tu, to tam.Na portalu H-D Roadking znalazłem takie coś:http://custompress.home.pl/Jak myślicie, będzie to coś warte, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 z tego co pamietam szanowny kolego to juz bylo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jeśli tak, przepraszam.Wydawało mi się, ze był "Chopper Magazin". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a moze to moj blad,jak tak to ja przepraszam,nie pozostaje nam nic innego tylko isc na wspolne piwo przeprosinowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ciekawe co to za pisemko będzie, dziwi mnie tylko dlaczego dla wybrańców, ta prenumerata i tylko w specjalnych salonach motocyklowych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 dziwi mnie tylko dlaczego dla wybrańców, ta prenumerata i tylko w specjalnych salonach motocyklowych???? Napisano: "jestesmy tytulem eksluzywnym" - musza sie chlopaki jakos wyroznic. Customizing do tanich nie nalezy. I dobrze ze i takie pisma sie znajduja. Niech sie im wiedzie jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ja od jakiegos czasu kupuje "Custombike" moge naprawde polecic w jezyku niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja polecam "Kopteri" w jezyku finskim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a moze to moj blad,jak tak to ja przepraszam,nie pozostaje nam nic innego tylko isc na wspolne piwo przeprosinowe:DBardzo chętnie, tylko trochę daleko od siebie mieszkamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 radekb napewno na zlocie sie spotkamy jakims wiec bedzie wiele okazji do wychylenia piwka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 W takim razie trzymam za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi