Yogi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ile razy trzeba okrecic kierownice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ile razy trzeba okrecic kierownice? Pewnie uznaniowo...Ja nie oklejałem "na okrętkę" tylko wzdłuż na długość manetki. Praktycznie jedna warstwa wystaczyła. Porządna izolacja, co to się nie odkleja po minucie :icon_mrgreen: Myślę, że może dobra byłaby taka taśma ze "zbrojeniem", taka jak ta którą źli amerykanie oklejają na filmach dobrych amerykanów, jeśli wiecie o co mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekBB Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Proponuję zastosowac taśmę dwustronną - powinno trzymać. U mnie w oryginale tak było. Ja u siebie w Varadero kleiłem 2 szt versamidem - to taki klej, który jak wysycha jest jak guma i za cholere nie chce puscić (taśma nie zabardzo trzyma jak sie manetki rozgrzeja) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mam ten sam problem,ale bez podgrzewanych:)....zamierzam obkrecic plastrem lekarski,ale nie tym sliskim,jak tasma izolacyjna,bo sie slizga prewedzej ,czy pozniej ....albo detka od roweru,sklejona butaprenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi