Tamka Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Czy ktoś z was może montował kufry do SV i mógłby cos podpowiedzieć? Na szybko to zakupiłam sakwy w zeszłym roku, Oxford Sport-cośtam i :mellow: do nowego wyjazdu to one już za bardzo chyba nie nadają się. Poza tym od samego początku miałam obawy że to mi odleci w drodze. Zaciskanie tych wszystkich pasków mocujących pomagało na chwilę po czym znowu to zaczynało latać na boki jak chciało. Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A masz może jakieś zdjęcia tych Oxfordów? Chodzi mi o mocowania właśnie. I czemu się już nie nadają? Takie słabe to? Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Widocznie źle mocujesz, ja mam oxfordy, byłem Triumphem w trasie i trzymały się wzorowo, a latały na kole i ponad 200km/h. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie zauważyłam że pisaleś.Wyglądają na takie same jak na zdjęciu, tyle że żółte są. Przede wszystkim to pasy rozciągają się, stają się cieńsze i dłuższe i ten proces następował cały czas i to mnie denerwowało.No a źle zamocować to chyba nie bardzo jest możliwe. W każdym razie do koła ani tłumika nic nie zaczepiałam :laugh: . Może jakaś podróbka? Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi