billy Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Z Ukrainy chyba nici, więć : Jak u góry.termin 26.04 - 3/4.05.sprzęt mój to jak widać,prdkości około 80, może więcejkoszta za wache niewielkie doprawdytrasa - Martin, Bratysłava wieden, Graz,i ogólnie troche po Austrii, w planie jakies tam imprezy motocyklowe.jest nas dwóch - ja jade z Łodzi, a drugi rider z Krakowa.noclegi w Grazu darmo o ile mi wiadomo. zainteresowani niech walą śmiało. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Marian, a nie wpadniesz jednak do Łęczycy ;) :) . Zapraszam ponownie - blisko, tanio a towarzystwo doborowe. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Trudno konkurować z Łęczycą.Miałem różne pomysły, ale Łęczyca bije na głowę wszystkie z nich. pozdro. Zapraszam do Łęczycy na zlot pustego gadania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi