Wojtek15 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 moja mz niszczy mi świece spalając jom na czarno i potem niechce zapalić kiedy ją oczyszcze i wkręce to zapala prubowałem regulacji stopnia paliwa w gaźniku ale już mniejszego pźomu paliwa na tej igiełce co robić i jak to zrobić? z góry dziękuje za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 "Niszczy" znaczy zalewa, tak?A próbowałeś zmieniać świecę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek15 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 prubaowałem ale to nic nie daje. nie zalewa ale tak jakby osadza sie na niej sadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Czarna świeca to zbyt bogata mieszanka. Zacznij od wymiany filtra powietrza, spróbuj maksymalnie zubożyć mieszankę śrubą regulacji składu, oczyść tłumik z syfu, to też może mieć wpływ. Sprawdź ustawienie zapłonu i wartość cieplną świecy. Wszystkie opisy znajdziesz w przyklejonym u góry temacie "mz-technika, porady, www" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi