ilek Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Witam !!! W tym roku dokladnie 23-25.czerwiec 2006 w Lubinie na terenie basenów malomickich, organizujemy III zlot motocyklowy, odbędzie się on podczas Dni Lubina. My jako organizatorzy zajmiemy się również pokazami kasaderowymi najlepszych polskich motocyklistów. Proszę o wysyłanie zapytania lub obesrwację najnowszych nowości aktualności na naszej stronie. www.yamaha.motor-centrum.pl[email protected] Napiszcie skąd jesteście i ile was przyjedzie.Myslę że będzie fajna zabawa. Do zobaczenia Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Wschowa - myślę , że uda mi sie do was dotrzeć z kilkoma kumplami w tym roku . Wiadome cos więcej :ile wiazd , co jest w cenie itd ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No, no, no.............to moze i mi sie uda dotrzec ;)Zobaczymy jak to bedzie :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jeszcze nie ale wkrótce umieszcze! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wpadam. :crossy: Nasz klub StreetFighter Club Rudna bedzie :lalag: wszyscy nie bedą ale kilka osób napewno wpadnie z klubu 3 osoby minimum :clap: Na simsonkach aff course :buttrock: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jeśli w tych dniach będę w polsce, to wpadnę, w końcu lubin moje miasto rodzinne, hłehłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Extra że coś się dzieję tam u Was.Szkoda że dopiero jak się wyprowadziłam z Lubina. Bierzcie ze Szczecina przykład....w kupie rażniej :buttrock: Powodzenia życzę i napewno odwiedzę Lubin w czerwcu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekcafe zx12r Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 warszawa ale jestem na miejscu w zielonej chetnie dolacze po raz pierwszy do was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 hohoho w końc7 cos zaczyna sie dziać w tym lubinie bo ja smigam bo ty6m nieszczesnym mieście i czesto usypiam :crossy: i brawo autorowi tematu za poprawną piwonie "zlot w lubiniu" <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam!!! Autorze tego topica nie mowi sie w dupiu tylko w dupie tak samo jak nie w lubiniu a w lubinie :icon_mrgreen: Pozdrawiam, "poprawny" malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam!!! Autorze tego topica nie mowi sie w dupiu tylko w dupie tak samo jak nie w lubiniu a w lubinie :icon_mrgreen: Pozdrawiam, "poprawny" malina tak właśnie świeta racja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 oj widzę Panowie ostra jazda bez trzymanki..... twarde sztuki tam na Dolnymsląsku są.....Pozdrawiam i mam nadzieję że zobaczymy się w Lunini(u) czy Lunini(e) jak kto woli :icon_mrgreen:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 w Lunini(u) czy Lunini(e) na pewno nie :icon_mrgreen: ale w lubinie/lubiniu owszem malina, nie czepiaj się, tylko mieszkańcy lubina wiedzą gdzie mieszkają :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 To widze że coś koło mnie sie dzieje :icon_mrgreen: brawo :wink: Wątpie czy będe, bo jak plany wyjdą to już będe wtedy kilometry w szwecji nawijał, ale jeśli będe w PL to zajade :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 w na pewno nie :flesje: ale w lubinie/lubiniu owszem malina, nie czepiaj się, tylko mieszkańcy lubina wiedzą gdzie mieszkają :icon_mrgreen: pozdrawiam jak ma sie nie czepiac jak to napisał mieszkaniec lubina wiec ma prawo go opieprzyc:P :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi