Astarte Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Witam,moja półka jest strasznie porysowana od kluczyków :P ktoś mi podsunął pomysł coby nakleić na niej coś. Kupiłam folię samoprzylepną (blacha ryflowana :P ), jednak pojawił się problem skąd wziąć wymiary tejże półki, a najlepiej jakiś pdf z orginalnymi wymiarami, coby tylko wydrukować, a potem odrysować.Jest mi ktoś w stanie pomóc?? Suzuki gs500 '94 pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 wymiary wzias mozesz przeciez z polki a najdokladniej zrobilbys to zdejmuja polke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Ja swoją wypolerowałem, efekt bardzo dobry. :P Niestety,w sprawie wymiarów nie jestem w stanie ci pomóc.Najlepiej byłoby zdjąć tę półkę i ją obrysować na tej folii.Pytanie tylko, czy nie będzie ona odklejać się :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 zbyhu ma pólki do GSa luzem, wal do niego na PW, to ci obrysuje Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi