Prot Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 my z Rafałem wpadamy na 17.00 bezpośrednio do Kotwicy. Broda - przez Twoje żarty molestowałem Zbycha wszystkimi możliwymi środkami przekazu !!! Ogolimy Ci pół brody za karę. Drugą połówkę będziemy lukać, jak sam sobie golisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Nie nie golic nie będziemy.......będziemy depilować :biggrin: bez znieczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 zmień sobie nicka na Półbroda hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ok czyli na parkingu pod wroclawiem o 12.07, nie wazne czy z leszna czy z wrocka wystarujemy :biggrin:kurde sie juz nie moge doczekac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ci co leca z wrocka spotkanie u mnie pod garazem na ul stalowej.. o 11.30 info na pw gg itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mario a nie lepiej na BP na wylocie z Wrocka na karkonoskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no jakaś stacja byłaby najlepsze, szczególnie na wylocie z wrocka a na bp jest McFuck i można coś zjeść w drodze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No No Greg - widze że będą (mam nadzieje co najmniej) dwa poważne Hornety na zlocie :biggrin: ps. Jeszcze tylko 12 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mam nadzieje Hornetlok że będzie Hornecików wiecej:)Jak dobrze pojdzie to z Wrocka moze 3 poleca:) sie będzie działo :biggrin: Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 :biggrin: :buttrock: za to będzie tylko jeden niepowtarzalny, bezkonkurencyjny F Z X :buttrock: :biggrin: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Tak poza tematem to dlaczego ja mam 13 lat i nie mam zdjęcia na forum :D :D :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Tak poza tematem to dlaczego ja mam 13 lat i nie mam zdjęcia na forum :D :D :icon_exclaim:Bo to wiek rozwoju intelektualnego, a zdjecia nie dali bo.. no sam wiesz, czasmi tak lepiej :icon_mrgreen: Wgrales sobie avatar po zmianie forum? Bo wszystkim chyba znikły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Slabo Wam te wplaty ida :D. Ciagle nie mam za co jezdzic :DJedna wplata na 25zl co tydzien to za malo!! To tylko jeden wyjazd i juz susza w baku :icon_exclaim:. LISTA:1>Prot 2>Kaśka3>Astarte4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Majore20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Paho26>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa :icon_mrgreen:)27>Draco Fisher28>JACA29>Swiruradom30-33> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna34>Bodzyn35>Ario36>MarianKa37, 38>Zomb + Plecaczek39, 40, 41> AdamWo42> Sosna 8343, 44> dangel + plecaczek45> Browar46> RAFAL47> redwater48>zbyhu49> TubaPL50> Witas51>52>Schpakoo + plecaczek Pozdrawiam! PS Ciagle brakuje 3 wplat na oplacenie domkow. W takim ukladzie nie bedzie na piwo ;(. Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Powitać,gdzie zbiórka? Pod słynnym garażem, czy na BP i oczywiści eo której godzinie (tylko nie spóxnieć się!!)pozdrojerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Broda c*po :D po przeczytaniu twojego posta myslałem ze serce wypluje :notworthy: :Dhehehe taki mały kwietniowy żarcik :icon_exclaim: :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi