zbyhu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czolem! Mozna, mozna.Byle nie dzien przed, bo moze nie dojsc. Ja tez musze ta kase kiedys z konta pobrac, a jak jej tam nie bedzie, bo gdzies po drutach przelew utknie, to przeciez ze swoich nie wyloze, bo nie mam :crossy:.W sumie na oplate domkow juz jest dosc. Teraz kazda wplata idzie na piwo i kielbasy :buttrock:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) najwyżej przenocują na zacumowanych jachtach :crossy: Tylko żeby w tym roku nie było znowu ofair śmiertelnych... :buttrock: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Hornetlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ktos sie utopił w morzu piwa?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 czy już wiadomo, gdzie zbiera sięgrupa wrocławska? na wyjazdowym bp z mcsyfem?A czytałeś wcześniejsze posty :crossy: Strona 7, piąty post od dołu :buttrock: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=42495&st=120 Ale specjanie powtórzę:GRUPA WROCŁAWSKASTACJA BP o godz. 11:30 dnia 22 kwietnia 2006 roku(stacja znajduje się na Al. Karkonoskiej przed mostem Partynickim po prawej stronie jadąc w stronę autostrady) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czolem! Ktos sie utopił w morzu piwa?? :buttrock: http://republika.pl/zbyhu1/moto/rybnik3.htm - na samym dole... Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no sory... :buttrock: dzięki, ja ślepy, głuchy, że w ogóle jeżdżę to cud :crossy:no to siem pościgamy, pokażę ci, na co stać moją virażkę, hyhy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 PSDoszly mnie sluchy, ze bedzie jeszcze kilka osob spoza 4um, ktore zostaly pozapraszane przez roznych 4umowiczow. Te osoby deklaruja sie, ze spac nie beda i zwina sie jeszcze w sobote do domow... No, zobaczymy co sie bedzie dzialo :buttrock: Szanowny Panie :crossy:Też planowałem wpaść- ale z powodów technicznych cały 2 dniowy pobyt nie wchodzi w gre -gdyż mój plecak bardzo ciezko pracuje w sobote a w niedziele ma wyjazd z rana- wiec Rozważałem taka opcje ze bedzie nas dwoje, ale tlyko do 22:00-23-00 w sobote- Czyli bez nocki, ale w takim wypadku zapłace tylko za siebie- a plecak bedzie gratiss:). Czy taka opcja wchodzi w gre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Konik melduje wplate :crossy: Jednak jade :buttrock: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! CiasnyBaniak: Nie no!! Jak nie spisz, to nie musisz placic w ogole :buttrock:. Bez przesady!Na zlocik wpadaj - kazdy 4umowicz mile widziany :crossy:. Tylko, zeby potem nie bylo niepotrzebnych klotni mala prosba - w takim ukladzie pifko i kielbasy musialbys miec we wlasnym zakresie... Moze to oczywiste i glupie, ze to pisze, ale chcialbym uniknac zatargow w stylu "on nie placil, a zre kielbasy!".Taka rola organizatora :|. Pozdrowki Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zbyhu ! Ty to powinieneś w PCK pracować, albo w domu pomocy społecznej - szacun.Poczytajcie sobie wstęp do Zlotu w Borkach (ostatniego). Tam nie bylo miętkiej gry i srania po krzakach. Płacisz - jedziesz, nie płacisz-wyp...alaj. Ważne jest to aby respektować to o czym pisze Zbyhu w ostatnim zdaniu w poście powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dlatego z miłą checią zapłace za siebie jak kazdy - nawet jak tam spać nie bede, ważne tylko zeby moja małpka dostała kiełbaske bo inaczej bedzie wiecej topielców niz ostatnio... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czolem! Ouki, to jak tak wolisz, to ja nie bede zabranial :buttrock:.Ale z doswiadczenia wiem, ze piwo baaaaaaardzo szybko "wychodzi" ze zlotu, a generalna zasada jest - kto pierwszy ten lepszy :crossy:.Ostrzegam teraz, zeby tez mnie potem nikt nie gonil, ze sie nie zalapal! :lalag: Pozdrawiam PSWychodzi to tez z faktu, ze zakup piw i kielbas zazwyczaj odbywa sie z kasy, ktora jest "nadwymiarowa" - jak cos zostanie, to sa kielbasy. Ostatnio bylo bodaj tylko 150zl ponad norme (tj. domki), wiec kazdy sobie moze przeliczyc ile piwek mozna bylo nabyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no sory... :) dzięki, ja ślepy, głuchy, że w ogóle jeżdżę to cud :Dno to siem pościgamy, pokażę ci, na co stać moją virażkę, hyhySpoko... dwójki nie będę zapinać :) i do odcięcia, do odcięcia :) ps. a co do miejsca spotkania to i tak pewnie razem z garażu wyjedziemy ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Czolem! To juz lepiej wykrec sobie Astarte dwie swiece zeby bylo sprawidliwie :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 To juz lepiej wykrec sobie Astarte dwie swiece zeby bylo sprawidliwie :D.I gdzie ja niby sobie te świece włożę :) :) ;) ps. żeby wykręcić świece w tym moto to muszę go prawie całego rozczłonkować :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi