tubapl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Haj Domki juz zaklepane, data ustalona, radiostacja godzina 15..szpila Rybnik HD godzina 16.Generalnie jest wszytstko co trzeba. Prosilibysmy razem ze Zbyhem o jaknajszybsze dokonanie wplat, poniewaz jesli budzet pozwoli mozna by pomyslec o jakies kapeli np :icon_razz: Wczoraj bylem na takim malym koncercie grupy zwanej kubanskie pomarancze, graja alternatywe pomieszanego punka hiphopa i ragee, i tak sobie pomyslalem ze moznaby ich wrzucic do naszego repertuaru :P , cos nowego do naszej libacji by nie bylo zle. co Wy na to?Nie sa drodzy, robia fajny halas o tego nam trzeba :banghead: Wg mnie byloby git :P .....co zostanie z wplat poszloby na ta kapele, ewentualnie bysmy sie po kilka plenow zebrali. Czekam na sugestie :cool: Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 czy ja wiem .... mi jakos nie za bardzo to odpowiada... bedzie prawie jak na zlocie a ma byc jak na rybniku :P niech ktos powie ktore to domki i dokladnie ktory osrodek bo ja przywitam raczej osobno na 4oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Bronx, to bylo moto sprzedawac? Kupuj szybciej ta XJte i przyjezdzaj na dwoch kolach! :cool: Impra na kotwicy, o czym trabimy z Tuba juz przez trzy tematy :icon_razz:.Domki: ten co na Rybniku Second Edition z duza sala na dole, drugi rownie duzy zaraz obok i trzeci maly do spania - ten co byl na jesiennym Rybolu.A zreszta Bronxiu, kochanie moje, chyba trudno byloby nie zauwazyc naszej obecnosci na Kotwicy... :P Zatem jak juz do osrodka trafisz by zaszczycic nas swoja geba, to i odpowiednie domki na pewno znajdziesz :P. Domek, w ktorym wyprozniliscie gasnice, na wszelki wypadek omijalismy szerokim lukiem :banghead:. Pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mam pytanko do organizatorow :P ja z kumplami na skuterach (bedzie nas okolo 5-6) tez chcemy sie tam zjawic ... czy bedzie jakis przejazd przez rybnik ? chetnie bysmy jechali ale z jakas normalna predkoscia w granicach 50 - 60 mozemy sie przylaczyc ?? mam pytanko do organizatorow :banghead: ja z kumplami na skuterach (bedzie nas okolo 5-6) tez chcemy sie tam zjawic ... czy bedzie jakis przejazd przez rybnik ? chetnie bysmy jechali ale z jakas normalna predkoscia w granicach 50 - 60 mozemy sie przylaczyc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja tam nie widze problemu, jak was zgubimy to na kotwice traficie:)planowany przejazd od radiostacji gliwice pod salon hd szpila ok 16, potem przez rybnik na real:) i do kotwicy. Piszcie co myslicie o zaproszeniu tych muzykow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mam pytanko do organizatorow :P ja z kumplami na skuterach (bedzie nas okolo 5-6) tez chcemy sie tam zjawic ... czy bedzie jakis przejazd przez rybnik ? chetnie bysmy jechali ale z jakas normalna predkoscia w granicach 50 - 60 mozemy sie przylaczyc ?? mam pytanko do organizatorow :banghead: ja z kumplami na skuterach (bedzie nas okolo 5-6) tez chcemy sie tam zjawic ... czy bedzie jakis przejazd przez rybnik ? chetnie bysmy jechali ale z jakas normalna predkoscia w granicach 50 - 60 mozemy sie przylaczyc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mam pytanko do organizatorow :icon_razz: ja z kumplami na skuterach (bedzie nas okolo 5-6) tez chcemy sie tam zjawic ... czy bedzie jakis przejazd przez rybnik ? chetnie bysmy jechali ale z jakas normalna predkoscia w granicach 50 - 60 mozemy sie przylaczyc ?? mam pytanko do organizatorow :P ja z kumplami na skuterach (bedzie nas okolo 5-6) tez chcemy sie tam zjawic ... czy bedzie jakis przejazd przez rybnik ? chetnie bysmy jechali ale z jakas normalna predkoscia w granicach 50 - 60 mozemy sie przylaczyc ??Deja vu czy co :cool: A nic jeszcze nie piłam :P A że tak spytam, a panowie pełnoletni :banghead: ? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 eh tam pełnoletni :banghead: roczek mi brakuje :cool: ale my tylko popatrzec :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 :banghead: SIema !! ja nie widze problemu zeby sie chlopaki z nami przejechali :cool: co do prędkości tez sie nie musicie bać :icon_razz: ... Tuba a ile ten zespół by chciał kasy za zagranie ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mowili mi ze chca 350 pln....cos zostanie z kasy wiec na przyklad zamiast kielbasek i piwa kasa by poszla na nich.. Ale jak mowie to tylko propozycja, co by bylo cos innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mowili mi ze chca 350 pln....cos zostanie z kasy wiec na przyklad zamiast kielbasek i piwa kasa by poszla na nich.. Ale jak mowie to tylko propozycja, co by bylo cos innego:) Ja osobiście byłbym za taką dodatkową rozrywką. Odpuścić sobie trochę kiełbasy i dać dotacje na kulturę- :P Jak mi sie uda to spróbuje stworzyć sondę na które można by zagłosować i zobaczyć wynikiReszta zależy już od adminów :banghead: tego zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czolem! Od Adminow niewile zalezy :banghead:.Najwiecej - od siana. Jak pisalem dwa dni temu - nie ma dosc poki co na oplate wszystkich domkow, wiec co tu w ogole myslec o kapeli! Zeby na domki starczylo, musi doplacic 7 osob. A zeby na kapele starczylo - kolejnych 14... Ale zobaczymy. Moze w koncu ruszycie dupska na poczte / do banku / do netowego przelewu :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Z tą kapelą mogło by być ciekawie. Trzeba poszukać jakąś charytatywną co zagra za free :P - tak co i na piwo zostanie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 WPŁACAĆ KASE !!!!!!!! wpłacać kase !! bez tego nie ma nawet co myśleć o kapeli !! jak będzie zapłacone to można z tego co zostanie kombinować co dalej ! .. ale jak narazie nawet domki nie są jeszcze wszystkie opłacone !! :P zbierać dupy i dawać kase :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Tak szczerze to pomysł z kapelą jakoś nie bardzo mi się widzi :P zaraz może znaleźć się inne towarzystwo które przyjdzie "popatrzeć, posłuchać" nie zainteresowane klimatami wokołomotocyklowymi itp. a mi bardziej odpowiada spotkanie przy ognisku, kiełbaskach i ... innych rozrywkach :banghead: już w poprzednim temacie "rybol" była poruszona kwestia coby Rybol był spotkaniem w znanym gronie, a nie ogólnym zlotem na rozpoczęcie sezonu dla wszystkich motocyklistów z bliższej i dalszej okolicy. Tak więc ja jestem na nie dla kapeli (ale to tylko moje zdanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi