Pipcyk Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Dzisiaj wyśle schemat. Jest on oparty na prostowniku z MZ i regulatorze elektronicznym alternatora z pf 126p. Mostek można kupić od kogoś używany a regulator do malucha kosztuje cos koło 30 zł . Jest jeszcze jedna zaleta takiego rozwiązania. Taki regulator ( w razie awarii) dostaniesz na stacji benzynowej lub pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 18 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 A czy tek samo będzie wyglądało podłączenie tego regulatora w przypadku pozostawienia dnieprowskiego prostownika?Dowiadywałem się o fiatowskie elektroniczne regulatory na szrotach.Udało mi się znaleźć szrot,gdzie są one po 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 A czy tek samo będzie wyglądało podłączenie tego regulatora w przypadku pozostawienia dnieprowskiego prostownika?Dowiadywałem się o fiatowskie elektroniczne regulatory na szrotach.Udało mi się znaleźć szrot,gdzie są one po 5 zł. Pośle ten schemat. Narysuje rysunek, zeskanuje i pośle na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Nie to,żebym się niecierpliwił,ale właśnie robię instalację,z do jej skończenia brakuje mi tego schematu.Będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Nie to,żebym się niecierpliwił,ale właśnie robię instalację,z do jej skończenia brakuje mi tego schematu.Będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź. Pytałem się Ciebie na PW czy doszła !! wysłałem tydzień temu we środę :!: Ok jeszcze raz wyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 3 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Muszę cię przeprosić.Z powodu mojej głupiej pomyłki ta wiadomość nie doszła.Poprostu podając mój adres w profilu zjadłem jedną głupią literkę.Ale już to poprawiłem,sprawdziłem i wszystko działa.Jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Spoko wyśle jeszcze raz, nic się nie dziejeTen e-mail jest już dobry w Twoim profilu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 9 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 E-mail jest już dobry.Niestety remont mojego Dniepra dla mnie właśnie dziś się zakończy.Dosłownie za chwilę przyjeżdżają umówieni ze mną kupcy.Cena za jaką go sprzedaje jest o wiele niższa od tego co w niego włożyłem,ale nie mam wyjścia.Pewnie wielu zarzuci mi zdradę,początkowo sam się tak czułem,ale przesiadłem sie na "japońię".Zadnego ścigacza,ale na klasyczną Hondę CB 750K .Różnica jest diametralna.Nie stać mnie na to,żeby trzymać dwa motocykle.Głównie ze względu na brak miejsca,oraaz konieczność wymiany kilku elementów w mojej Hondzie.Ale to nie jest mój koniec na tym forum.Jestem ci winien wielki dzięki za pomoc.Gdyby nie ty i wielu innych nieradziłbym sobie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi