Skocz do zawartości

remont dniepra

stasiu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj wyśle schemat. Jest on oparty na prostowniku z MZ i regulatorze elektronicznym alternatora z pf 126p. Mostek można kupić od kogoś używany a regulator do malucha kosztuje cos koło 30 zł . Jest jeszcze jedna zaleta takiego rozwiązania. Taki regulator ( w razie awarii) dostaniesz na stacji benzynowej lub pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym

A czy tek samo będzie wyglądało podłączenie tego regulatora w przypadku pozostawienia dnieprowskiego prostownika?

Dowiadywałem się o fiatowskie elektroniczne regulatory na szrotach.Udało mi się znaleźć szrot,gdzie są one po 5 zł.

A czy tek samo będzie wyglądało podłączenie tego regulatora w przypadku pozostawienia dnieprowskiego prostownika?

Dowiadywałem się o fiatowskie elektroniczne regulatory na szrotach.Udało mi się znaleźć szrot,gdzie są one po 5 zł.

Pośle ten schemat. Narysuje rysunek, zeskanuje i pośle na maila

• 2 tygodnie później...
Nie to,żebym się niecierpliwił,ale właśnie robię instalację,z do jej skończenia brakuje mi tego schematu.Będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź.

Pytałem się Ciebie na PW czy doszła !! wysłałem tydzień temu we środę :!:

Ok jeszcze raz wyslę

Muszę cię przeprosić.Z powodu mojej głupiej pomyłki ta wiadomość nie doszła.

Poprostu podając mój adres w profilu zjadłem jedną głupią literkę.

Ale już to poprawiłem,sprawdziłem i wszystko działa.

Jeszcze raz przepraszam.

E-mail jest już dobry.Niestety remont mojego Dniepra dla mnie właśnie dziś się zakończy.

Dosłownie za chwilę przyjeżdżają umówieni ze mną kupcy.Cena za jaką go sprzedaje jest o wiele niższa od tego co w niego włożyłem,ale nie mam wyjścia.

Pewnie wielu zarzuci mi zdradę,początkowo sam się tak czułem,ale przesiadłem sie na "japońię".

Zadnego ścigacza,ale na klasyczną Hondę CB 750K .

Różnica jest diametralna.

Nie stać mnie na to,żeby trzymać dwa motocykle.Głównie ze względu na brak miejsca,oraaz konieczność wymiany kilku elementów w mojej Hondzie.

Ale to nie jest mój koniec na tym forum.Jestem ci winien wielki dzięki za pomoc.Gdyby nie ty i wielu innych nieradziłbym sobie w ogóle.