kaczes Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Obecnie z nadmiaru wolnego czasu, braku zabawki i snieznego puchu wymyslilem sobie ze zrobie sobie festiwal na kombinezonie. Mam pare naszywek itp itd ale chcialem wzbogacic kombi o ksywke na plecacxh i grupe krwi.Znalazlem sobie ladna gotycka czcionke, zrobilem forme i stoje przed dylematem skad wziac material.Jedyne co mi przychodzi do glowy jest latwo dostepne i niedrogie to "skora" z ktorej sie robi buty. Jest tania wiec nawet jak spierdziele przy krojeniu to nie bedzie szkoda,jest w wielu kolorach tylko czy ona sie do tego nadaje, czy kolor po namoczeniu szostanie. Miasl ktos jakies doswiadczenia z podobnymi robutkami recznymi?Aha oddac to do krawca, kusnierza jakiejs szwaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 a moze bys to dał do krawca i ci to wyszyje na plecach.Ja miałem kiedyś starąskóre na moto i na piersi miałem wyszyta moją grupę krwi.Za wyszycie dałem 10 zł 5x5 cm. Spytaj krawca albo szefca,oni si ena tym znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 a pozatym sróre jest cieżko przyszyc domowa maszyna...juz nie mowiac o igle i nitce;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 z szyciem to pewnie nie bedzie problemu ale raczej mi chodzi o material z ktorego mam to zrobic.Jaka skore najlepiej i gdzie to dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 alkantara z allegro? ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 tylko tą naszywkę z grupą krwi sobie możesz odpuścić. Szkoda Twojej pracy, bo i tak w trakcie wypadku nikt nie bierze takich rzeczy pod uwagę. Chyba, że dla lansu chcesz.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 biorac pod uwage ze masarz serca prowadzi sie kladac rece na klacie to chyba raczej ktos ja zobaczy jak bedzie w miare duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 nie o to chodzi, ze nie zobaczy, tylko o to, ze nikt takim rzeczom nie ufa ze względów bezpieczeństwa. Bo ekipa ratunkowa nigdy nie ma pewności czy to akurat np. Twoja kurtka. np. gdybyś zabrał dziwczynę na przejażdżkę i dał jej swoją kurtkę, żeby założyła i (hipotetycznie) coś by sie stało... a jeżeli chodzi o samo wykonanie, to ja osobiście chyba najpierw udałbym się do krawca zapytać ile by chciał za przyszycie takich rzeczy. Wycięciem i przygotowaniem możesz zająć się sam, ale przyszyje ci to na pewno ładniej krawiec, który zajmuje się szyciem skór i ma do tego odpowiedni sprzęt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi