wieczny student Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jeśli(zaznaczam, bo na ostatnie 3 ogniska się deklarowałem i nie byłem ani razu, za co przepraszam ;-)) bede miał czas oraz możliwości, to wbijam się do Was :D. Prawdopodobnie drezyną przyjadę, ewentualnie coby po drwa w knieje się zapuścić :evil: [ Dopisane: 17-03-2006, 20:46 ]No i wydechcm mogę rozpalić ognicho :twisted: :twisted: :twisted: Ural Flamethrower Sport Tourer -http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=1K6OUZ35Z8YNK2Q2PTC0NRM103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 sobota sie zbliza!!! czy to ta, czy nastepna? ;) konkrety prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ognisko! K. mać. Adu Ty to bys sie tylko grzała. A ja np dzis pojezdziłem a wcale ciepło nie było ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Kiedy ta impra ? Nadal są chętni ? Muszę logistycznie rozpracować temat. Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Z tego, co widać, więcej chętnych jest za terminem następnym, czyli sobota 1.04.2006Wtedy możemy się np. spotkać w miejscu bardziej ,,cywilizowanym" :mrgreen: A w ten weekend też nie zaszkodzi się pobawić np. na kabatowym ognisku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 A w ten weekend też nie zaszkodzi się pobawić np. na kabatowym ognisku ale dokładnie, to gdzie? jakaś nazwa, ulica? :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ustawka pewnie pod Tesco będzie :) zgadłem? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jak już wszystko będzie ustalone, to daj Adu info konkretne do pierwszego posta, bo sie tu potem nic nie doszukam. :) Dzięks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Hej ludzie dobrzy to jak z tą sobotą bo zbliża się nieubłaganie i trzeba wieczór planować :notworthy: można by się ustawić na motobajzlu może nawet przy jakimś stoisku z browarkiem ( ja mieszkam obok i mogę zrobić spacerek ) albo pod wejściem i ruszyć na miasto jeżeli są chętni to chyba najwyższa pora ustalić konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja tez musze znac konkrety, zeby sobie i innym zaplanowac dzien :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Hej Robimy to ognisko czy co tam w sobotę? O której? Adu - rozkręciłaś temat i teraz cisza - dzieje się coś? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Coś mało aktywnie widzę wszyscy podchodzą do tematu..... Ja tylko rzuciłam temat, propozycję takiego spotkania i na samym wstępie zaznaczyłam, aby każdy podał własną propozycję miejsca spotkania. Większość by już zaczęła ogniska kabatowe, innym to nie pasuje, także temat może rozkręci się bliżej ,,cieplejszych" dni. Jeśli ktoś był by chętny jednak się spotkać, pogadać przy kufelku piwa-ja jestem free! Pracuje niby teraz hardcore'owo-oporowo do 21, ale Adu nie da rady? :banghead: :icon_razz: Jak by co, to info proszę kierować na kom 511 149 664, bo w ciągu dnia jestem nieuchwytna w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja państwa bardzo przepraszam, ale nie ma co czekać na lepszą pogodę, bo już jest prawie jak na Kanarach :icon_razz: Głupio mi coś organizować zważywszy, że ludzi których z forum znam mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, ale możnaby jakieś ognisko odpalić :wink: Proponuje termin 22/23 kwietnia żeby zrobić konkurencje dla otwarcia sezonu na bemowie :wink: Cóż... Czekam na odzew :bigrazz: Pzzzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja również chętnie przyjade (oczywiście metrem) na takowe ognisko. Tylko podajcie termin ... ja z kolei proponuję za tydzień 8-9.04 - 22-23.04 planuję wypad do Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 i znowu cisza w tym temacie?; szkoda, eh........ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi